Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 37.t-bolečina pod prsmi 19.2.2008 11:19:02
|
|
|
|
medika1
|
Sem 31.t in me že kakih 14 dni boli tako kot praviš. Jaz pripisujem to želodcu ki nima prostora. Mene je že v 1. nosečnosti isto bolelo.
|
|
|
|
RE: 37.t-bolečina pod prsmi 19.2.2008 11:23:21
|
|
|
|
cv3rklic4
|
Živjo, jaz sem sicer šele v 26. tednu, ampak me ponoči, sploh če ležim na hrbtu, tudi zbada oz. boli pod rebri. Pa temu ne pripisujem prevelike pozornosti, ker si mislim, da je to pač samo del procesa. Zate pa, ki si že skoraj na koncu nosečnosti, pa verjetno pomeni kaj drugega - mogoče, da bo otroček kmalu pokukal na plano Srečno, pa čimbolje prenašaj tele tegobe!
|
|
|
|
RE: 37.t-bolečina pod prsmi 19.2.2008 17:45:03
|
|
|
|
Svet
|
Hvala, bojim se da gre za odtrganje maternice s stene...ne vem...panike sicer ne mislim delat, bom še mal probala zdržat
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 20.2.2008 6:25:08 >
|
|
|
|
RE: 37.t-bolečina pod prsmi 22.2.2008 20:46:28
|
|
|
|
nina_r
|
Nocem katere strasit, ampak bolecine v prsih so znak nepravilne vrascenosti posteljice, ki pa jo navadno spremlja se visok krvni pritisk. Pri visji nosecnosti pa je verjetno le posledica velikosti in pritiskanja otroka. Glede teh bolecin v prsih vem, ker sem lezala nedolgo nazaj v MB porodnisnici, pa je bila ena v sobi s tem problemom. Sam je mela poleg vsega res ful visok pritisk... bla je v 25. tednu, pa otrokova rast je zaostajala za 14 dni...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Darilo za otrokanada56Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?DA, v vrednosti do 20 eur (
20%)
DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (
0%)
DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (
0%)
NE, rajsi kupujem v trgovini (
4%)
NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (
44%)
NE, ne kupujem daril preko interneta (
32%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!