|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje Mojster Miha?
18.2.2008 23:38:56   
blak

Na torti našega malčka bo letos kraljeval mojster Miha in Drejc... ali pa Vojc, bomo še videli, katerega bo lažje narisat.

Ali ste morda kje srečale papirnat oz. plastičen prt, kozarce, krožnike, servetke z Mihcem?

...ker Miha rules...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje Mojster Miha?
18.2.2008 23:40:37   
lex
kakšen Tuš bi znal imet, vendar nisem videla ko sem kupovala strelo Mcqunna

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2008 0:26:52   
gapimasa
Toys v Avstriji ima vse mogoče junake risank (krožnike, kozarčke, balone, prte, klobučke, itd).
Pa niti drago ni!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2008 0:29:14   
blak
IZVIRNO SPOROČILO: gapimasa

Toys v Avstriji

uf, malo predaleč. sem na obaliuser posted image

(odgovor članu gapimasa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2008 6:52:38   
noe
O. pri nas je tud zakon. Smo dlih v soboto mogli nabavit krožnik, posodico in skodelico v Merkurju, vendar je keramika.
Upam, da najdeš.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2008 6:59:31   
AnBan
Kaj pa Interspar v Supernovi ali Mercator 2? Sem jih pa že tudi vidla v Emisferu v Monfalcone.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2008 7:59:43   
piškotka
Verjetno bodo imeli v Turbo limaču v BTC.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2008 8:17:35   
nuala
No, samo ideja.
Morda bi naredila normalno torto, in potem namesto ohraska - šablone postavila na torto figurice Mojster Miha & co. Iz kinderjajčka ali druge.
Take torte prakticiram pri mojih otrocih. Gili je dobil torto, ki je imela gor drevesa ( svečke v obliki zmrekic ) in garažo iz piškotov, okrašeno z bomboni, vse skupaj je bilo zasneženo ( sladkorni preliv in kokos ) v garaži pa je bil parkiran avto McQuin ( al kako že ). Jakobova torta je bila gradbišče ( luknje v bisvitu, pa kupi iz biskvitov, prelito s čokolado ) na torti pa bager, buldožer, kamion in dvigalka.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2008 13:01:55   
blak
Uaaa, nuala, ful dobra ideja ta s kupi zemlje in figuramiuser posted image . Bomo probali!

Drugače pa pri nas zgleda izdelava torte tako: mož jo speče (priden, ne?), jaz pa okrasim. Ampak ne s šablono. Prav s profi barvami, ki se mešajo s smetano, tako da lahko tudi odtenke izbiram. Lani je bil še Medvedek Pu aktualen in enostaven za risat, letos pa je ta Miha s karirasto srajco pravi izziv.user posted image user posted image Sicer sem pa že trenirala, ko sta mi nečaka  naročala: "jaz pa bi spidermana, ki skoči in se obrne....user posted image " in vseh sort vlakov Tomažev in bande. Je pa res, da se s tem ubadam ure in takrat NE ME TIKAT!user posted image

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.2.2008 18:38:34   
Moyca_
Toys, Turbo limać

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2008 12:50:54   
Raho
V Toysu 100%, ker smo tam letos to kupili mi.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?