|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo se prej!
18.2.2008 17:59:52   
bastian111
Pozdravljene

sedaj Vas bom vprašala isto ,kot sem že Dr.Pušenjaka.Namreč kdo se prej začne gibati fantki ali punčke?
dr.Pušenjak je lepo odgovoril ,da pa o tem nič ne ve. Za Vas pa sem se odločila predvsem zato ,ker praksa je le praksa.bomo videli če čenče oz. stari mit o gibanju drži!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdo se prej!
18.2.2008 18:05:33   
pilar28
....moj fantek je bil živahen šele po 4. mes.Pa še to samo zvečer.
Mislim, da so pupe bolj aktivneuser posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2008 18:07:53   
Anonimen
Zakaj pa to rabiš vedet. saj lahko vendar spol zveš že veliko pred prvim gibanjem... Jaz sem zvedla spol v 12 tednu, ko niti slučajno še ne čitiš gibov...

Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2008 18:08:31   
Netopirčy81
Jest mislim, da je odvisno od otroka samega in ne od spola.

Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2008 18:14:37   
lukec
Jaz sem pri fantku prvo brco čutila točno 3 mesece po tem, ko sem zanosila. To bi blo nakako sred 4. meseca al kako, sem že pozabla kako to gre.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2008 18:19:26   
bastian111
Žal se spol pri meni ne vidi. Sem  v 19 t in še ne čutim gibe. Nič posebnega ,ampak glih na svoj roj.dan imam izračun da naj bi čutila gibe .Bistvo mojega vprašanja pa je v tem ,da vsi okrog mene vejo več kot pa jaz.Če boš gibe čutila pred izračunom bo p ,če pa bolj pozno pa f!Sam zato sem vprašala Vas ,ki jih že čutite in morebiti že veste spol.Čeneče so pač čenče!

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2008 18:30:08   
frutka_
V oddaji na NG so rekli da se punčke začnejo prej gibati in da ne vejo zakaj je tako.  To se predvsem opazi, če ženska nosi dvojčka. Pupe prej brcajo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2008 18:35:41   
jana81
no jst mam user posted image  in sem ga začutla v 20.tednu, od brata punca je mela pa user posted image , pa jo je čutila kasneje. Je pa res da je bila njena pupa bolj mirna, naš korenjak pa tako dela da je kr joj.zdej se je spravu na rebre.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2008 18:53:48   
Naja30
Moja pupa je pa bila zelooo živahna, prvič sem jo začutila v 17t. Zdaj drugič bo tudi verjetno pupa in sem jo začutila v 16t. Po moje to ni odvisno od spola.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
18.2.2008 18:56:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2008 19:13:16   
Anonimen
larifari.
oba fanta čutila v 14 tednu.

Neposredna povezava do sporočila: 11
18.2.2008 19:13:47   
J.L.
Jaz sem brcike naše punčke pričla čutiti v 19 tednu. Sem pa mnenja, da nima nobene veze otrokov spol z gibi. Če te ful muči spol, je najbolje, da se odločiš za samoplačniški UZ ali na 3 D- mislim da se opravlja od 20 tedna naprej. Ali pa če počakaš do morfologije (20 in 25 tednom). user posted image Saj bo ta že čez par tednov. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.2.2008 19:19:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

larifari.
oba fanta čutila v 14 tednu.

Ja no, to je pa tudi larifari. Oprosti, tole je občutno prezgodaj, vsak ginekolog ti bo rekel, da je to prebava. Že same mamice vedo, da se začne otroka čutiti komaj po 16 tednu, pa še to je vprašljivo če je to to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.2.2008 19:39:40   
Anonimen
Mah dej kakšna prebava.
prosim te lepo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
18.2.2008 19:40:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
18.2.2008 19:40:53   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

in tudi od tega, katera user posted image  je. Prva, druga.....

Neposredna povezava do sporočila: 16
18.2.2008 20:04:09   
lelaval
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

in tudi od tega, katera je. Prva, druga.....

Se podpišem - z gibi otroka nima spol nič.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.2.2008 20:52:38   
lukec
IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Jaz sem pri fantku prvo brco čutila točno 3 mesece po tem, ko sem zanosila. To bi blo nakako sred 4. meseca al kako, sem že pozabla kako to gre.

Se popravljam, 4 mesece po zanositvi, nekje v 20 tednu. Pravijo pa da se ponavadi v prvi nosečnosti gibe čuti kasneje, ker ne vemo kako to izgleda, pri naslednjih pa že.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.2.2008 21:02:16   
žanai
V obeh nosečnostih sem prve brce začutila okrog 18. tedna.
Prvič je bila punčka, zdaj pa čakamo na fanta... moram pa reči, da je jakost brc pri našem fantku občutno večja kot je bila pri punčki. Živahna pa sta bila oba enako. user posted image  

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.2.2008 21:20:08   
Zofy
Ne razumem zakaj bi imel spol veze s premiki. Kvečjemu sama narava otroka. Tudi odrasli ljudje smo eni bolj, drugi manj živahni in spol nima prav nobene veze.

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.2.2008 21:22:59   
sandra85
sploh ni odvisno od spola!
2. otroka po navadi čutiš prej, ker točno veš, kaj je brcika

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.2.2008 13:30:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bastian111

Žal se spol pri meni ne vidi. Sem  v 19 t in še ne čutim gibe. Nič posebnega ,ampak glih na svoj roj.dan imam izračun da naj bi čutila gibe .Bistvo mojega vprašanja pa je v tem ,da vsi okrog mene vejo več kot pa jaz.Če boš gibe čutila pred izračunom bo p ,če pa bolj pozno pa f!Sam zato sem vprašala Vas ,ki jih že čutite in morebiti že veste spol.Čeneče so pač čenče!

Aha...
No pusti ti čenče in vse tiste ,ki več vedo od tebe ,ki otroka nosiš.
Drugače pa gibanje verjetno nima nič s spolom, ampak kot pravijo dekleta eni so bolj živahni eni pa ne..
In glede na to da čakam tretjega user posted image  bi se strinjala da vsakič čutiš prej saj točno veš kaj je gibanje že iz izkušenj... Prvič pa te res lahko zavede že mal slabša prebava user posted image user posted image

Drugače pa ko te bo orenk brcnil-a boš pa brez problema vedela... do spola pa itak več kot 9 mesecev ti ne bo treba čakat da boš za ziher vedelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
20.2.2008 12:32:19   
samantha_ce
No, pa še naj jaz povem svoje izkušnje. Tudi po moje nima spol niti najmanjše veze z brcami, saj sem 1.gibe v 1. nosečnosti čutila v 20.tednu (dobili smo fantka), v 2.nosečnosti spet v 20.tednu (dobili smo punčko), zdaj pa sem že tretjič noseča in sem prve gibe zopet začutila v 20.tednu, ampak zdaj še ne vem, kaj bo. Sem bila danes na morfologiji, pa nisem niti vprašala za spol, ker mi je to najmanjša briga, ker je dosti bolj pomemben otrok sam (kakršnegakoli spola je že) oziroma njegovo zdravje...
Oh ti radovednost!!! user posted image

*06.07.2008 - naši družinici se je pridružil sonček ALEX*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.2.2008 19:31:54   
_Miška_
Nosim fantka in je FUL aktiven čez cel dan. Prve brce sem začutila v 17.tednu.

Tako da po moje tukaj spol ni pomemben, odvisno je pač od narave otroka-eni so bolj mirni eni pa bolj aktivni.

(odgovor članu samantha_ce)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?