|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sončna očala
24.2.2008 11:27:10   
Pupa1
Piko, včeraj sem bila v Mestni optiki, tu v LJ na Kongresnem trgu in sem spraševala za očala za mojo 6-mesečnico. Mi je dejal optik oziroma" optičarka" (saj ne vem, a je to pravilen izraz, ker je bila ženskauser posted image ), da jih njihova zdravnica ne priporoča tako majhnim zaradi hrustanca na nosu, ker še ni kao utrjen. no, sam tako povem, da to bi bil recimo tehten argument proti nošenju. Sam ne vem, lahko da je tvoja pupika že starejša, pa jih lahko že nosi?
ČAo

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.3.2008 11:08:48   
skuštrana
Otroci-dojenčki ne smejo nositi sončna očala, ker se jim zenica v očesu ne bo navadila na refleks pravočasnega zoževanja pri močnejšem dražljaju svetlobe...

Meni tole ima smisla, kaj pa vem..Rajši ne tvegam.Šilterico na glavo in dober senčnik je po moje boljše.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.3.2008 11:09:48   
skuštrana
Optiki ti bojo pa tako ali tako rekli, da so sončna očala  nijnost, saj jim je to vendar biznisuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.3.2008 18:56:10   
piko12
Zato sem pa hotela imet mnenje od oftalmologa ali pa okulista ne pa od optika. Dilema pa je bila "lena" zenica ali "skurjena" mrežnica. No itak ni bilo sonca, tako da se je problem sam rešil.user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.3.2008 14:46:49   
PIRANJA
vprašaj pediatrinjo na med over net pediatrija

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?