|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ni bilo operacije
27.1.2005 10:54:22   
Vesna
Živjo vsem ki ste držale pesti zame.Sem že doma.Operacijo so mi prestavili,ker sem zjutraj pila vodo.Ne bi smela nič.Jaz sem mislila da tešč pomeni nič jest,da pa lahko kako vodo spijem.No ja zdaj vem,kaj pomeni bit tešč.
Sem pa že bila na odstranitvi pregrade enkrat,in me ni nihče nič vprašal pa sem ravno tako pila prej.
Veste kaj si želim.Da bi v teh mesecih do aprila,ko sem naslednjič naročena,naravno zanosila.Mogoče pa uspe nikoli se ne ve.
Pa še eno vprašanje,zadnjo M.sem imela 29.12 04,od takrat do včeraj sem pil danoval.Zdaj pa ni bilo posega,kdaj bom dobila M?
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ni bilo operacije
27.1.2005 11:13:43   
žlička
zivjo vesna........u, skoda, vrjetno bi ze rada, da bi bilo ze za teboj vse, drugace pa kot si napisala, da do naslednji zagledas:modri:

kar se tice drugega prasanja - ne vem -danoval - ne poznam, kaj pa je to

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ni bilo operacije
27.1.2005 11:24:43   
baguSka
Držim pesti da ti operacija ni usojena :miska:

in da brez posegov dočakaš svojo pikico!!:rozica:

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ni bilo operacije
27.1.2005 13:06:42   
*KAJA*
Živjo!:rozica:
Upam,da operacija sploh ne bo potrebna!!
Veš kaj,tudi jaz sem na dan posega popila skoraj pol litra vode in to namerno,čeprav sem dobro vedela kaj pomeni biti tešč.Ko so me vprašali,če sem kaj pila ali jedla,sem jih začudeno pogledala in opozorila,da dobro vem da moram biti tešča.:)-:)-:)-
Evo me,sem živa in zdrava.No res pa je ,da mi je po Op. (ko sem se prebujala iz narkoze) malo gor vrglo (vodo).:ups:

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ni bilo operacije
27.1.2005 13:21:34   
tinkamiška
Joj Vesna, tole je pa res neprijetno. Ampak, jst sem morala bit tud tešča pred operacijo od polnoči naprej nisem smela nič pit. Je pa čudno, da nisi šla noter že prejšnji dan zvečer:zmeden:

Kakorkoli želim ti veliko sreče:angel:, da bi čimprej ratalo!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ni bilo operacije
27.1.2005 16:02:41   
Vesna
ojla!ja tudi meni je čudno da me niso vzeli že 1 dan prej noter.Meni je celo moj G.rekelda grem isti dan domov,po histero in laparoskopiji.Ne vem al se je hecal al kaj,ma ni bilo videt da se heca.
lp vsem

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ni bilo operacije
27.1.2005 16:38:27   
tinkamiška
Hm, Vesna, to je pa res čudno:zmeden2:. Sploh si ne znam predstavljat, da bi morala it po operaciji domov. Mi sestre sploh niso pustile, da bi sama vstala. Še ko sem šla lulat je šla zmeri ena zraven...

Joj, Vesna, tega pa res ne razumem. Boga...pa psihično se pripraviš, potem pa tole... Kdaj maš pa zdej datum? Želim ti, da bi se čimprej vse uredilo.:rozica:

LP, Tinka.

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ni bilo operacije
27.1.2005 19:05:26   
Vesna
oj!zdaj mam pa operacijo 5.4.ker prej ne morem.Jaz sem iz gorice,ne vem kje s kje ste ve oz.kje so tako prijazne sestre da ti še na wc pomagajo.
LP

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?