BokiMB -> Je sploh kdo še tako majhen in suh? (27.1.2005 10:38:50)
|
Potrebujem tolažbo in morda kak pameten nasvet. Moj sinek ima pri 11 mesecih okrog 8 kg in 70 cm. Poje veliko. Pol litra mleka ali več na dan, pri vsakem obroku - če ocenim - med 100 in 200 g goste hrane, petkrat na dan, in to same najbolj kalorične stvari. Mislim, da mu bom počasi res začela vagat, koliko poje, in preračunavat in seštevat kalorije, ker mi res ni jasno, zakaj ne raste in ne pridobiva na teži. V družini nismo majhni, še manj drobni. Prej nasprotno. Njegova porodna teža je bila 3.300 g, 48 cm. Kaj pravijo v posvetovalnici? Ko je bil samo dojen, je bilo krivo, da imam jaz premalo mleka (ko sem si ga parkrat probala stisnit, ga je bilo za 250 ml). No, po uvedbi drugega mleka in hrane ni bilo nič boljše. Tudi ko sem jih opozorila na njegovo sumljivo blato, so me samo na kratko odpravili. Ima morda kdo kakšno idejo, kaj bi lahko bilo krivo? Pomislila sem na neprenašanje glutena, toda, kdaj in kako se to ugotavlja? Bi lahko, prosim, tokrat pomagale meni, tako kot vedno skupaj najdete kakšno rešitev, ko kakšna mama rabi pomoč? PROSIM! Ima katera kak pameten nasvet?
|
|
|
|