Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dojenje in kontracepcija 18.2.2008 13:22:01
|
|
|
|
Naja30
|
Meni je pa G odsvetovala jemanje tablet med dojenjem Katere ti je pa dala?
|
|
|
|
RE: dojenje in kontracepcija 18.2.2008 13:24:09
|
|
|
|
Lunc_a
|
Kt vzameš ko podoji padejo na 2 x dnevno. tako da če se dojita 5x dnevno na tvojem mestu ne bi vzela,ker vplivajo na količino mleka. rajši naj ti da recept in pojdi po depo provera - inekcije-drži 3 mesece
|
|
|
|
RE: dojenje in kontracepcija 18.2.2008 13:25:09
|
|
|
|
lukec
|
Tud meni je G rekel, da dokler dojim, KT ne pridejo v poštev, jemati sem jih začela šele, ko sva se dokončno odstavila. Mislim pa, da sploh ne gre za vplivanje na količino mleka, ampak, da se njihove sestavine izločajo z mlekom, kar za otroka ni dobro.
|
|
RE: dojenje in kontracepcija 18.2.2008 13:26:17
|
|
|
|
pajac
|
Lindynette . Saj večini odsvetujejo.. saj sem vprašala še Pušenjaka za njegovo mnenje.. Mogoče je milsila, da takrat ne bom več dojila, čeprav je rekla, da pri 6 mesecih otrokove starosti že lahko... Nekaj je govorila o tem, da je koncentracija estrogena tako nizka in da je ob teh tbl. že skoraj podobna normalni... no takrat se mi ni zdelo pomembno zdaj pa imam veliki vprašaj nad glavo Saj bom še njo vprašala samo me zanimajo izkušnje...
|
|
RE: dojenje in kontracepcija 18.2.2008 13:27:58
|
|
|
|
lukec
|
Tud jaz sem dobila yasminelle, ki imajo nizo koncentracijo estrogena pa so mi bile vseeno odsvetovane. Najbolje, da se še enkrat natančno pozanimaš.
|
|
RE: dojenje in kontracepcija 18.2.2008 13:27:59
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a Kt vzameš ko podoji padejo na 2 x dnevno. tako da če se dojita 5x dnevno na tvojem mestu ne bi vzela,ker vplivajo na količino mleka. rajši naj ti da recept in pojdi po depo provera - inekcije-drži 3 mesece se mi je zdelo.... ma, če sem 6 mesecev zdržala, bom pa še kakega . Saj glede koliko je mali navdušen nad GH predvidevam, da ne bom več dolgo čakala...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?