spacey -> Marčevke!!! (27.1.2005 23:30:47)
|
:bravo: barby :bravo: Dolina :bravo: za koledarček :bravo: No zdej smo pa vse lahko ponosne in važne... 9nebesa :)- ...pa sej prav, ane? :) Jaz sem tudi že začela prati, zaenkrat samo posteljnino in jutri začnem še z likanjem in pol vsak dan malo, pa bo...še pleničke, pajacki in spodnje perilo (bodyji in majčke) me čakajo. Kam vozim našo :kuza: k veterinarju? Po tolikem iskanju sem končno našla humane, vestne in zaenkrat dobre veterinarje, sčisto ordinacijo in to v Hrpeljah pri Kozini. Vedno si vzamejo čas in prav to mi je všeč, tudi na vsa vprašanja ti dajo odgovore, če le znajo. In ne boš verjela, če ne delajo posega na živali (aplikacija zdravila, odstranjevanje tujka v ušesu...), ne plačaš! :bravo: Lahko si pol ure pri njih v ambulanti in ti celo psičko pregledajo, pa ne boš nič plačala. Res so super in vedno več aparatur imajo, saj za zasebno amblanto ni kar tako. Jaz jih priporočam vsakemu. Hehe, jim delam reklamo tudi že na netu... :)- ...se bom mogla zmenit še za kakšen dodaten popust. :)- :)- :)- Dolina, glede spodnjih hlačk. Jaz sem si kupila ene take fajn, ki so pa čist navadne, vendar z nič elastike in kako številko večje. :ups: :)- So pa znamke Naomi Rose Intimo. In spet delam reklamo...hehe :)- Ja Dolina sem danes potem kar malo stradala in si za "kočerjo" (kosilo+večerja) skuhala riž zabeljen z malo masla in zraven še rdečo peso in ti povem, da je blo prav fino...mnjami! Ja ta išias je pa ful zoprn, sploh če veliko časa sedim, še posebej za računalnikom. :zmeden: Ah tut to bo šlo mimo...še malo malo in bomo cartale. 9nebesa :) No zdej sem pa že pošteno utrujena in grem počasi v horizontalo, pa kej lepega sanjat. :zaspan: :muca: Se beremo jutri ob :kava: ...nočka :muca: P 9nebesa 32t
|
|
|
|