Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 8:19:49
|
|
|
|
sonjakk
|
Kolk vas NEčaka :hudicek: te dni? Jaz bi jo morala dobiti v torek ali danes (saj imam ciklus vedno na 25 ali 27 dni), pa je še ni na spregled...Oh, ko :hudicek: ne bi bilo... Samo kaj ko se mi je na nosu včeraj zvečer pojavil mozolček, ki pomeni hormonske spremembe in se mi večkrat pojavi kakšen dan pred :hudicek:. Ne vem, če bi se pojavil tudi, če bi bila:nosecka:...??? Pa še prehlajena sem bila te dni, tako, da bo verjetno :hudicek: prišala zato malo kasneje... Ne vem, no, mogoče bom pa v nedeljo delala test, če je prej ne bo...
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 8:25:46
|
|
|
|
pety78
|
Jaz bi jo mogla dobiti nekje 24. ali 25.1., pa je še ni na spregled...:bravo::bravo::bravo: Kar naj gre na dopust za 9 mesecev. :)
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 8:26:01
|
|
|
|
Skye
|
sonja, jaz je sicer ne čakam komaj 5.2, tako da še imam čas. Tebi pa močno držim :miska::miska::miska:, da je ne bo.
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 8:38:42
|
|
|
|
ČITA
|
Jaz pa ne vem, ali naj jo čakam al ne?? Prejšnji mesec je bila 29.12., potem mi je mož neki "ušpiču" (no, na :duda: nej bi začela bolj polet delat), tako da zdej ne vem kaj naj si mislim!! Če bo bo, če je ne bo se pa tud ne bom še sekirala. Bom počakala do ponedeljka, če pa do takrat ne bo nič grem pa CB kupit. Rezultat sporočim.
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 8:51:29
|
|
|
|
kofetek2010
|
za enkrat še čakam na čas, ko ne bom čakala :)-:)-:)- tam nekje 5. ali 6.februarja ne bom čakala, sem pa že firbčna... lp jana73 PS: Skye - a bova skupaj ne čakali? ;)
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 8:52:18
|
|
|
|
Skye
|
jana bova....s skupnimi močmi jo bova pa sigurno pregnale:)-
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 8:52:19
|
|
|
|
sonček76
|
jst bi jo morala NEdobit okrog 1.2....hmmm samo ne vem me nekaj boli tam dol že cel teden, pa nič znakov ni za kakršnekoli spremembe:zmeden: no, ja pa spet ovo na novo v akcijo :sloncek::sloncek:za naslednji mesec
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 8:56:00
|
|
|
|
mujcek
|
tudi jaz je NEčakam te dni, no pa čakajmo...:zmeden:
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 9:02:10
|
|
|
|
Tejčika
|
Jaz je ne čakam 1. 2. 2005 . Kaj bi dala, da je ne bi bilo :bravo:
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 9:18:29
|
|
|
|
sonček76
|
No, Tejči, glede na to da jo NE pričakujeva na isti dan si drživa pesti en za drugo..... DA NE BO POMOTE ....TUDI ZA OSTALE!!!!!:angel::angel::angel:
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 9:31:58
|
|
|
|
žlička
|
punce, moja se je ravno poslovila, drzim pa :miska: za vse vas.......:rozica:
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 9:33:30
|
|
|
|
Skye
|
žlička, upam, da si jo v klet zaklenila, da slučajno ne bo zdaj k kateri od nas prišla:)-:)-
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 9:38:49
|
|
|
|
žlička
|
zaklenila, zaklenila, sam k se mi zmuzne, ne vem kako, pa upam da je usla h kateri ki jo pricakuje, ne pa k eni izmed vas
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 9:39:27
|
|
|
|
baguSka
|
Tud od mene je glih ušla, ampak sm ji zabrusla da jo bom tepla, če vam ne bo dala miru!:hudicek:
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 9:41:44
|
|
|
|
koala
|
Dočakala M nareč, a sem jo v predal pod posteljo zaprla, pa še zaklenila, da ne gre k vam. Koala
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 9:52:06
|
|
|
|
Skye
|
joj punce kako ste zlate:love::love:
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 10:01:46
|
|
|
|
Tejčika
|
Sonček,...drživa pesti,....kako dolgo že ti čakaš ta trenutek, da ne bo več :hudicek:?
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 10:06:06
|
|
|
|
Andy13
|
Pri meni ravno odhaja...upam, da za vsaj za leto dni. ;) Naslednje pa v februarju ne pričakujem...:)-:)-:)- Lep dan vsem, Andy
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 10:09:32
|
|
|
|
sonček76
|
Jst čakam zdaj 4 mesec:(....pa ti Tejči???
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 10:23:52
|
|
|
|
Tejčika
|
Zdaj tretji mesec,.... a imaš kakšne znake? mene samo križ tako boli, ampak to je zagotovo že napovedan obisk:hudicek: :((
|
|
|
|
Kolk vas NEčaka grdobe te dni? 27.1.2005 10:28:27
|
|
|
|
tinkamiška
|
Uf, koliko vas je!!!! Držim pesti za vse vas!:miska::miska::miska: Tinka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.