LuNa73 -> kratki (17.2.2008 17:57:29)
|
Imaš dva izbora u životu: možeš da ostanes neuda ta i da se osećas jadno ili da se udas i poželis da si mrtva. :-) Neka žena uplati oglas u novinama: Tražim muža Idući dan stigne joj stotinak pisama. U svima je pisalo:Uzmi moga :-) Kad ti neka druga žena otme muža, nema bolje osvete nego da joj ga prepustiš. :-) Život žene je nepotpun dok se ne uda. Poslije toga je dokrajčen. :-) Klinac pita oca: Koliko košta ženidba? Otac: Ne znam, sine. Još i sad plaćam. :-) Sin pita oca: Je li istina da u nekim delovima Afrike muškarac ne poznaje ženu sve dok se ne oženi? Otac: Tako ti je, sine moj, u svim zemljama. :-) Neka je žena govorila: Nisam znala za pravu sreću sve dok se nisam udala, a tada je bilo prekasno. :-) Brak je trijumf mašte i inteligencije. Ako hoćeš da ti suprug pažljivo sluša svaku reč koju kažeš, pričaj u snu. :-) Muž govori prijatelju: Moja je žena anđeo! Drugi: Blago tebi, moja je još živa. :-) Žene neće nikad biti ravnopravne s muškarcima sve dok ne iziđu na ulicu ćelave i s pivskom trbušcinom a da su pritom i dalje uverene da se dopadaju suprotnom polu. :-) Ljubav je kao šah - uvijek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja!!!
|
|
|
|