vinka -> RE: Pregrada in menstra (7.11.2008 17:50:02)
|
Živjo.Sem nova in prosim za kaj informacij:Z možem cca 1,5 leta delava na tem,da dobimo družinskega člana,a s tega žal ni nič.Moj ginekolog d.tatalović mi je lani naredil ultrazvok in zatrdil,da z mano ni nič narobe(fizično).Dal me je na Klonifen za cca 9 m a še vedno nič razen tega,da sem se zredila za cca 10kg.IN LEJ GA HUDIČA PONORIM IN PROSIM ZA NAPOTNICO ZA LEONIŠČE,PRIDEM NA VRSTO V ROKU 2 DNI K DR.tOMAŽEVIČU IN ON MI PONOVNO NAREDI ULTRAZVOK IN SPREGOVORI:JA SAJ NI ČUDNO DA NE ZANOSITE,SAJ IMATE PREGRADO V MATERNICI.Da skrajšam zdajle čakam na histero in laparoskopijo,predvidema bi naj prišla na vrsto v januarju 2009. PROSIM ČE MI KDO LAHKO POVE,KAJ VEČ O TEM IN KAKŠNE REZULTATE DA BOM ZANOSILA LAHKO PRIČAKUJEM(%).Panična sem namreč da bom naredila laparoskopijo in histero ampak še vedno ne bom zanosila.Dr.Tomaževič je mnenja,da ko to pregrado odstranim moram v roku 3 mesecev[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. KOLIKO MU JE ZA VERJET? Upam,da nisem preveč zakomplicirala!
|
|
|
|