|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koža in lasje
16.2.2008 22:41:24   
Solero
Kdaj po porodu se koža in lasje znormalizirajo?
Meni so lasje zelo potemneli, koža pa je vsa nečista in nestabilna. Vsa sem spremenjena, pa je mali star že skoraj 5 mesecev.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koža in lasje
16.2.2008 22:43:51   
lex
moji mami so lasje ostali temni po drugem porodu, no sicer so zdaj sivi, ampak osnovno so se ji tak spremenili, da jo je njena mama po porodu kregala kaj se je šla barvat. Mojih osnovnih že dolgo nisem videla, ampak narastek je vsekakokr temnejši.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2008 22:45:01   
Solero
user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2008 9:51:59   
majra
S kožo nimam problemov, barva las je ostala ista, so se mi pa ful zgostili user posted image - seveda mam že od prej zelo goste- Zgledam kot da bi imela čelado na glavi user posted image

Me pa zanima kdaj po porodu se lahko barvam, oz. pobelim in potem še pobarvam. Sem nekje prebrala, da ni priporočljivo prekmalu.
Torej, kdaj ste se barvale?

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2008 10:33:51   
kai1
Jz sem se pobarvale cca 2m po porodu. V 5m po porodu so mi pa začeli lasje max. odpadati. Sicer imam zelo goste lase, tako da se to niti ni poznalo. Je pa bilo s časoma povno novih mladih las.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2008 10:57:18   
Naja30
Po 2-3 mesecih je bilo stanje isto kot v nosečnosti. Na žalost, ker sem imela zelo lepo kožo in lepe goste lase. No saj zdaj jih imam tudi, ko sem spet user posted image   user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2008 12:26:33   
pikalonca
Meni so pa nekje po 5 mesecih po porodu začeli lasje full odpadat in še sedaj 9 mesecev kasneje se stanje ni umirilo in me kar malo že skrbi, saj tako malo las še nikoli nisem imela. In tudi mozoljasta sem kot bi zapadla v najhujšo puberteto user posted image . Očitno so mi hormoni naredili totalno zbrko in če kmalu ne bo boljše bo treba verjetno kar zdravnika obiskatuser posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2008 13:35:36   
Solero
Jaz sem si dala delat svetle pramene pribl.4 mesece po porodu, pa so se tudi ti začeli spreminjati. Se mi je zdelo, da so vsak dan bolj rumeni. Grozljivka. Odpadajo pa precej, ja. Nato sem si vrgla čez eno rahlo rjavo, pa je vsaj malo podobno mojim.
Za kožo, ki je tudi precej pod vplivom hormonov, pa si bom začela kuhat koprive in z njimi umivat obraz.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2008 13:59:21   
N _ B
Po obeh porodih sem imela problem z izpadanjem las. Na posameznih mestih sem imela kar plešo user posted image . Po 1. porodu se je izpadanje umirilo nekje okoli 8. mes. po 2. pa okoli 6-7. mes. Lasje so se mi na izpadlih mestih obnovili, ampak je bilo nekaj časa oz. je še malo smešno, ker so dejansko spodaj kratki in gosti in držijo dolge lase stran od lasišča.

S kožo nisem imela problemov.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2008 0:31:45   
Margareta
Meni so obakrat lasje začeli odpadati točno tri mesece po porodu. Pobarvala sem se pa 10 dni po porodu, še zdaj ne vem zakaj sem bila tako nora, in to z barvo, s katero se barvam že leta. In mi je hudiča, namesto na blond potegnilo na sivo. 

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2008 15:31:18   
Anonimen
S kožo nimam problemov. Zaenkrat tok-tok. Je pa res, da je bila med nosečnostjo lepša. user posted image

Lasje grozno izpadajo in mastijo se tako, da si jih moram res pogosto prati. Upam, da se stanje kmali normalizira. user posted image

(odgovor članu Margareta)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.2.2008 17:47:12   
Anonimen
Kožo imam lepšo kot v user posted image , zlasti po hrbtu je bil obup, sedaj je B.P.
Edino....okrog ustnic se mi je naredila rjava obroba, da izgledam kot bi bile obrobljene z barvico.

Lasje pa že 2 meseca izpadajo kot nori. imamo po novem volnene tepihe. Sem že razmišljla, da bi jih pobirala in prodala kot lasne vložke user posted image .
Barva je po moj zato temnejša, ker je poletje. Jaz imam pozimi vedno temnejšo barvo, čeprav se že 10 let barvam z enako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.2.2008 19:20:51   
lelčy
s kožo nisem imela težav, lasje pa tako-od malih nog sem imela zelo skodrane lase, po porodu pa so se mi čisto zravnale, tako da imam sedaj čisto ravne-zato pa je moja mala pravi kodrčekuser posted image

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?