Večerno hranjenje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

nejcko -> Večerno hranjenje (26.1.2005 22:18:59)

Imam eno vprašanje glede večernega obroka pri tistih, ki jim že daste kakšno kašico in še dojite. Jaz moji 7 mes stari pupi zvečer dam žitno kašico, ki se je toliko naje, da če jo še podojim, mi vse skupaj izbruha. Zato jo podojim, ko se prvič zbudi (po cca 2-3 urah). Zdaj me pa zanima, kako to delate ve. Nisem namreč prepričana, ali se tako kmalu zbudi prav zaradi dojenja, ker lačna ne more biti, ali je kaj drugega.

hvala

tilka -> Večerno hranjenje (26.1.2005 22:24:25)

Jaz ji dam kašico nekje med šesto in sedmo, pol ure za tem se gremo kopati in po kopanju jo še dojim. Tako mine od kašice do dojenja kakšno uro in pol.

mata -> Večerno hranjenje (26.1.2005 22:25:59)

enako kot tilka, se obnese

ZARA -> Večerno hranjenje (26.1.2005 22:27:40)

eh pri nas pred spanjem dobi flaso,ni druge...oz drugega noce,samo mleko,zaenkrat...

NinaŠ -> Večerno hranjenje (26.1.2005 22:32:13)

Oh, Anže pa ob ca 19.30 večerja čez kake pol ure se še dojiva, zaspi in čez eno uro je že spet buden in hop po moji ziziki... potem pa še n-krat ponoči... pa čez dan poje kar dosti, lačen ne more biti... flaša ga ponoči samo zjeza... saj enkrat bomo že spal (čez ene tri leta mogoče)...
LP

Adelina -> Večerno hranjenje (26.1.2005 22:36:19)

Jaz pa pripravim kašo, vendar malo manj kot za cel obrok, to poje, potem se pripraviva za v posteljo in pred spanjem ga nato še podojim, da se malo pocrklja. On bi se dojil, če bi bil še toliko sit, zato mu dam rajši malo manjši obrok kaše.

BARBARA R. -> Večerno hranjenje (27.1.2005 7:24:04)

Najino uvajanje se je začelo z mlečnimi žitnimi kašicami,ker ni več prespala noči.Sprva so bili ti zadnji obroki ob 23-tih,pri šestih mesecih pa sva jih prestavili na 21-to uro ali še prej.Vedno sem pripravljala količino navedeno na škatni mlečne žitne kašice (Hipp) in vedno je prespala celo noč.Le pri prehodu iz 5. na 6. mesec in sedaj iz 7. na 8. mesec.Predvidevam,da bo kot takrat,tudi sedaj potrebno zamenjati mleko oziroma kašico s tisto za starejšega otroka.
Tako mi spi do cca. 7 ali 7.30.

:muca:

puri -> Večerno hranjenje (27.1.2005 7:29:08)

Pri nas je isto, kot pri Adelini!:)
Dam mu manjši obrok, ker vem, da se bi vedno še dojil, tudi,če bi bil še tako sit:zmeden:

lp

Anja167 -> Večerno hranjenje (27.1.2005 21:21:31)

Še eni enako kot tilka, samo vse pol ure prej.

Stran: [1]