|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prsa XXL
16.2.2008 14:02:07   
kaprica
Pozdravljene punce,

ze dalj casa vas berem, sedaj sem se pa tudi sama vclanila. Z 9 let cakam na user posted image . Za menoj so 3 neuspešni IVF-postopki. Zadnji se je koncal pred 10 dnevi.
Zdaj pa eno vprašanje, ker se mi izredno cudno zdi vse skupaj.
8. dan po ET sem zacela krvavet pa sem imela izredno mocno user posted image , ko sem šla na ßHGC, mi je prvic pokazal 157, pa so verjeli, da nam je uspelo (jaz nisem mogla verjet, skoraj sem dol s stola padla v ordinaciji), 4 dni kasneje pa je bil ßHGC samo še 27.

Zdaj pa še to: Tri dni po ET so se mi prsa napela in tako bolela, da sem še ponoci spala v športnem modrcu, ker ni bilo za zdrzat. Ko sem dobila user posted image , so prsa uplahnela, tako so bila tudi obakrat, ko sem šla dat kri za ßHGC. Od vsega tega je zdaj minilo 10 dni. V tem casu sem se ze malo sprijaznila, da pac nam ni ratalo, pa da se moramo potolazit. Od predvceraj pa imam spet tako napeta prsa, res, iz modrca mi skacejo pa fuuuul bolijo.

Res ne vem, kaj naj si mislim o tem?

Je katera od vas kaj takega ze dozivela?

Moj partner mi pravi, kaj pa, ce ti je ßHGC samo nihal, pa si ti ves cas bila noseca? To bi bilo fajn, pa ne verjamen, da bi to bilo mozno.

Jaz pa razmišljam o tem, ce obstaja moznost, da bi jaz po tem IVF zanosila, morda po naravni poti? Ker skoz celi postopek nisva itak nic user posted image user posted image , niti mislila nisva na to, pa sva se zaradi neuspeha malo "tolazila".

Dajte, malo mi napišite, kaj si vi mislite o vsem tem?

Hvala in LP

Kaprica

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 16.2.2008 14:07:31 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prsa XXL
16.2.2008 14:53:50   
YULIAH
Žal nimam podobnih izkušenj, ti pa srčno želim, da zagledaš močni user posted image !!
Držim pesti zateuser posted image !

(odgovor članu kaprica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2008 15:03:18   
Blejka26
tud jaz o tem nič ne vem želim pa ti res mnogo sreče da zagledašuser posted image in to čimprej

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2008 15:35:56   
**NiNa**
Kaprica

Mislim, da si šla prehitro po ET delat test HCG. Vse je odvisno od tega koliko enot Stop enekcije si dobila. Če si imela 10000 enot se le ta menda izloči šele tam okoli 12 dne po stop inekciji, zato pa si imela take vrednosti.
Naj me katera popravi, če sem narobe napisala.

želim ti, da vama kmalu uspe zagledat tisti magični user posted image user posted image

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2008 15:51:55   
kaprica
Hvala, pa še malo napišem podatke:

17.01. Stop - ovitrelle 250 mikrogramov/0,5ml
19.01. Punkcija
24.01. ET
07.02. Test ßHGC - rezultat 157
11.02. Test ßHGC rezultat 27

Finta je v tem, da sem jaz zacela ze 31.01. ful krvavet (1 teden). Saj je pa tudi mozno, da prihaja user posted image user posted image user posted image , a ne?

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2008 9:10:00   
**NiNa**
kaprica

Tudi jaz sem dobila user posted image  točno 1 teden po ET. To ni krvavitev med nosečnostjo, ampak user posted image . Zdi se mi zelo čudno, da si kljub močni krvavitvi šla čez en teden delat beta HCG.
Ne obremenjuj se več s tem in jaz bi na tvojem mestu vzela prvi dan krvavitve kot prvi dan zadnje user posted image , da si boš lahko potem naprej cikel zračunala, seveda, če imaš redneuser posted image .

Srečno

(odgovor članu kaprica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?