Spark -> razlika me vnučki (16.2.2008 11:01:31)
|
Zanima me ali bi vas motilo, če bi tašča na veliko kupovala svoji vnukinji (hčeri od njenega drugega sina), oblačila, čevlje itd., najinima pa nič. In sicer od decembra pa do sedaj je hčeri od svaka kupila superge, škornje in debele čevlje, za druge stvari ne vem. Najinima puncama pa nič. Pa običajno si rečem, kaj me briga, sej vsak dela tisto kar želi, in hvala bogu da sami imamo zadosti in ne potrebujemo pomoči. Ampak včeraj me je pa kar malo zabolelo, zakaj sta naši dve manj vredni od nečakinje. A ni mogla kupit vsem trem po ene čevlje, pa bi bilo, ne eni tri pare, drugim pa nič. In to je vedno tako, vedno kupuje njej oblačila, trenerke, igrače. Do sedaj me ni nikoli motilo, včeraj me je pa kar malo stisnilo. Res pa je da nečakinja živi s svojo mamico, ker sta se svak in svakinja ločila. Ampak nečakinja hodi redno na obisk. Ne vem mogoče si tako tašča kupuje naklonjenost. Oprostite ker ste me brale malo brez veze. Ampak morala sem se skašljat, ker mi je pa malo zoprno o tem razglabljat z možem. Sej evo je sonček posijal, pa bom pozabila na to. Glavno da se imamo mi radi.
|
|
|
|