dvojčica -> Obisk pri dr. Rešu (spet :-( ) (28.1.2005 11:32:48)
|
miska2004 Kopiram kar sem ti napisala pod prvo temo dr.Reš: Sestre so tam sicer dokaj prijazne, vsaj do mene so bile. Sem pa bila priča telefonskemu pogovoru, ko sem bila tam na NS, ko je sestra zelo grdo govorila z "bodočo" pacientko. Kakor praviš, je vztrajala 100 na uro, da morata priti oba, ali pa naj se najprej dogovorita doma, pa naj potem ponovno kliče za datum. Tudi jaz sem prvič klicala tja seveda samo z mojo napotnico, pa je rekla, da morava priti oba. Včasih je res malce težko kombinirati dan, ko imata možnost priti oba, ali pa dobiš pri svoji G ena navodila, tukaj pa druga. Naj te ne bo strah, morda ti ne bo delal UZ (ne vem, pri nama je bil problem pri meni, pa je moral kljub temu opraviti spermiogram - 3x, ne isti dan). Ni pa tak babav, pa oprosti, nisem mislila nič slabega. Pričakuj pa, da je Reš, kar se tiče tega včasih zelo, kako naj rečem, kot sem ti že napisala, rad reče: Na otroku delata oba, v tem sta oba! In pri tem striktno vztraja, če me razumeš (če pa ne on, potem pa pri tem morda bolj vztrajajo sestre?)... Držim pesti, da bosta dobro odpravila in vama ne bo potrebno delati kakršnih koli postopkov. Rada se imejta, to je najvažnejše! Lp, dvojčica
|
|
|
|