Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dizajnerski otroški stolčki 15.2.2008 22:54:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne razumem, kaj pomeni zate izraz "dizajnersko", vendar upam, da sem vsaj malo zadela.
|
|
|
|
RE: Dizajnerski otroški stolčki 15.2.2008 23:43:10
|
|
|
|
2 Sraki
|
Malo si tule poglej: http://www.sirch.de/C_13_b.htm Imajo tudi zastopnika v Slo, če bi te kaj več zanimalo. Piši na ZS.
|
|
|
|
RE: Dizajnerski otroški stolčki 16.2.2008 9:55:11
|
|
|
|
A.J.
|
Živjo! Niso glih dizajnerski, so pa izjemno luškani. Tle na RR se oglašuje, mal poglej bannerje: http://www.step2.si/pohistvomizasstolcki767000.htm Pa fino je, ko jih več ne rabiš, zložiš in pospraviš... Lp A.J.
|
|
|
|
RE: Dizajnerski otroški stolčki 16.2.2008 18:51:54
|
|
|
|
MoonEve
|
Mogoče najdeš kakšno idejo na Baby Gadget-u, ena meni najboljših strani za vse možne dizajnerske stvari za male človečke. Evo, nekaj idej za pokušino: ... Uf, so se že meni začele cediti sline...
|
|
RE: Dizajnerski otroški stolčki 17.2.2008 11:18:46
|
|
|
|
frutka_
|
Mislim da ima tudi BUši izbiro dizajnerskih stolčkov.
|
|
|
|
RE: Dizajnerski otroški stolčki 17.2.2008 20:18:18
|
|
|
|
Anonimen
|
O, MooonEve, super so tile :)).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?