Madeži po telesu zaradi potenja? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


ALEKSA13 -> Madeži po telesu zaradi potenja? (15.2.2008 20:42:03)

Danes je moj 6 mesečni sin zaspal na obisku, kjer so imeli v sobi skoraj 27 stopinj. In ko se je zbudil, sem videla, da je bil ves prepoten (imel je moker spodnji body in puloverček). Ko sem ga prej umivala, sem opazila, da je imel po telesu - spredaj po prstnem košu, trebuščku in zadaj po hrbtu ter malo tudi po nogah neke rdeče fleke-madeže, vmes je bilo malo mozoljčkov (po nogah).
Ali bi to lahko bilo tudi zaradi potenja, ali je mogoča reakcija na hrano, ki jo je danes jedel? Ali ima katera podobno izkušnjo? Hvala, lp.




rožica81 -> RE: Madeži po telesu zaradi potenja? (15.2.2008 21:55:23)

Moj sin dobi rdeče flekce zadaj po vratu, če mu je preveč vroče (izginejo pa kar hitro). Glede na to, da je bil tvoj ves moker, je verjetno res od tega. Bodi pa še pozorna pri prehrani, saj veš, lahko je tudi od tega. Jutri bo bolje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




jaša2 -> RE: Madeži po telesu zaradi potenja? (15.2.2008 22:05:48)

tud naša ima na zatilju vedno rdeče flekece, ko ji je vroče. malo opazuj tud, če sta jedla kaj novega, da bi mogoč bla kdaj kaka reakcija na določeno hrano.




december06 -> RE: Madeži po telesu zaradi potenja? (15.2.2008 22:54:24)

IZVIRNO SPOROČILO: jaša2

tud naša ima na zatilju vedno rdeče flekece, ko ji je vroče. malo opazuj tud, če sta jedla kaj novega, da bi mogoč bla kdaj kaka reakcija na določeno hrano.


bi rekla enako




Tanayya29 -> RE: Madeži po telesu zaradi potenja? (16.2.2008 16:41:58)

Pomoje tudi od tega,ker mu je prevroče.
Moj sinček je tudi ves flekast,no sem pediatrinjo vprašala,če zaradi tega,ker sem ga preveč oblekla,pa je odgovorila ,da ne,in naju napotila h alergologu(sum na KM),je pa res da flekci niso hitro izginili.No,če so pri vas hitro izginili,ni panike,če pa flekci ne izginejo,je pa možna kakšna alergija,in bi na tvojem mestu stopila do pediatra.
Lp.




Stran: [1]