nana09 -> RE: Tašča (15.2.2008 16:15:30)
|
Meni pa se zdi, da ste vse malo krute. Res, da ni nič narobe, če sediš kjer je sedela mačka in če si umivaš roke ni panike, a le v primeru, če je ta mačka lepo vzgojena. Jaz sem v prvi nosečnosti živela pri tastu in tašči v zgornjem nadstropju, le kuhinjo smo si delili. Mačka je lahko bila le v kuhinji, ker sicer so bile mačje dlake povsod (tako sta menila tast in tašča), a kaj ko je ta mačka skakala po mizi, pultu...če ji kaj ni pasalo ti je kar zarila kremplje v nogo ali pa te vgriznila. Jaz sem delala ful paniko, pa ni bilo tudi nikomur mar, sedaj sva k sreči na svojem in ko pridem na obisk je ponavadi mačka tudi noter na stolu, vendar sedaj ni več tiste mačke ta nova pa je lepše vzgojena, tako da ne kompliciram. Zadnjič sem slišala, ko je ena razlagala kako je kolegica v 26. tednu zbolela za tokso, pa je sedaj na vseh možnih zdravilih in ne vejo ali naj sprožijo porod ali ne, ker ne vejo s čim bodo naredili več škode....mislim, da v nosečnosti nisi nikoli pretirano pazljiv, to se zaveš šele tedaj, ko doživiš to, da lahko gre kaj res narobe, da si kljub tako malim možnostim lahko prav ti tisti majhen odstotek...!!!
|
|
|
|