napačni Aptamil (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

Pupa1 -> napačni Aptamil (15.2.2008 11:56:55)

Šele sedaj sem ugotovila, da obstajata dva Aptamila 2, in sicer eden, ki se uporablja od 4 mesecev starosti in drugi, ki se uporablja od 6 mesecev starosti. Na obeh škatlah pa piše Aptamil 2 (samo drugačna barva črk je). Moja pupa bo šele čez teden dni stara 6 mesecev. Ali mislite, da je kaj hudo narobe, če ji dam Aptamil 2, ki se uporablja od starosti 6 mesecev, čeprav še ni toliko stara (manjka še dober teden, kot pravim). Sem namreč nabavila napačnega, pa še ful veliko škatel, zdaj pa ne vem. Mislim, sej mi ni problema iti v trgovino po novega, ampak po mojem mi bo še ta za stran vržt, ker imam še 8 škatel. Prosim za odgovore, da hitro laufam v trgovino po ta pravi Aptamil 2, če sem ga posračkala, jojmene...

TinaUros -> RE: napačni Aptamil (15.2.2008 11:59:39)

Če fali le en tedn, pomoje ni panike.

BlackyMouse -> RE: napačni Aptamil (15.2.2008 12:01:05)

kar daj mu,nič ne bo narobe.

Vrtnica79 -> RE: napačni Aptamil (15.2.2008 12:03:13)

IZVIRNO SPOROČILO: TinaUros

Če fali le en tedn, pomoje ni panike.

Jaz mislim isto.

Anonimen -> RE: napačni Aptamil (15.2.2008 22:21:51)

Prepričana sem, da bo  v redu, če mu ga daš. Lp

Pupa1 -> RE: napačni Aptamil (15.2.2008 22:43:20)

Hej, hej, hvala za odgovore. Ja, potem bom pa kar poskusila. Saj sem bila jaz istega mennja, sam kaj, ko je tako fajn slišati še kako potrditev od drugih, pediatra si pa zaradi tega nisem upala klicat, patronažna pa ni bila več dosegljiva. No, hvala res. Upam, da ne bo kake reakcije na to mleko. ČE bo, se vam javim.

silvestra -> RE: napačni Aptamil (17.2.2008 0:03:08)

Hej ni problema, komot daš prej. Stvar teh mescev je bolj priporočljivo. Jaz imam doma dva nedonošenčka, pa isto nisem pri prvemu vedla kdaj lahko dam 2 mlek. Pol mi je pa zdravnica rekla, da ima dovolj kg da lahko preidem na drug mlek. Samo da je v mormalnem razvoju s kilami.

lp,silvestra

piko12 -> RE: napačni Aptamil (17.2.2008 19:06:34)

Zdaj je nov aptamil. Aptamil immunofortis in je 1 do 6 mesecev (prej do 4.), aptamil 2 od 6 -12 (prej od 4-8 mesecev),  aptamil3 pa od 12 mesecev dalje. Mislim, da zaradi enega tedna ni panike. Moj je star 6,5 mesecev in sva zdaj zamenjala tanovo 1 za 2, ker pač zarad 2 tednov ne mislim mleka stran metat. Je pa aptamil immunofortis 2 zdaj v leclercu v akciji, pa se mi zdi, da je res malenkost cenejši kot drugje.

Stran: [1]