Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Recimo jst sem tud dostkrat med gosti, ko nimam opcije avtomatskega prijavljanja odkljukane RR pa odprt, pa me na vsake svete cajte ven zabriše - odjavi. Takrat se pač število gostov še mal poveča.
Samo a se to ne znajo prijaviti al kaj ? No, saj jaz sem tudi kar nekaj časa rabila, da sem se znala prijaviti. V bistvu me je prijalil en računalniški mojster. Mogoče so pa zato ti gosti. Res ji je veliko, se strinjam.
Ja, in? Kaj zdaj? Glede na to, kak policijski forum je ratal zadnje čase, se ne čudim, da je veliko ljudi odšlo, veliko jih bere, veliko si jih pa ne upa jezika stegnit, ker je potem ali zbrisan ali pa vsaj popravljen.
Berem, da še na temi o Ruglju punce ne morejo izrazit mnenja, če jim pač le ta ni bil všeč. Zakaj že? Ker je mrtev
Mogoče se bo kdo zamislil, ko bo le še 98 članov in NIČ gostov.
Jaz bi pa rekla, da je tako zato, ker marsikatera mama se znajde v situaciji, ko nečesa ne ve ali pa rada prebere, kako je z drugimi otroki, vrstniki njenih in poišče informacijo na netu. Nima pa vsak potrebe registrirsti se, da lahko odpre novo temo in sprašuje, kar je bilo že 100x vprašano.
Gostov zmeri bo več na ovem forumu. A se splača objavit 10 postov in ko prideš čez par ur ji več nobenga ne najdeš, so zbrisani. Zastopim da se brišejo posti kiri so mim pravil foruma, sam pa tisti kiri so čist normalni pa ji ni, je mal čudno. Škoda za goste kot vidim kmalu nebojo imeli kaj brat.
Ce prestejes vse aktivne clane (25 na eno stran) to ni enako stevilo clanov, ampak jih je kar precej manj. Prijavljeni, a "odsotni" clani se po moji matematiki tudi stejejo med clane in ne med goste.