MeliD -> jok med dojenjem (14.2.2008 22:51:56)
|
Izkušene, pomagajte prosim. Ko dojim mojo malo enomesečno deklico, vleče cca 3-5 minut (včasih samo eno minuto), kakor kdaj. Potem začne stokati, se zvijati, brcati, se opira in odriva stran. Joče, odpira usta kot da bo pojedla celo dojko, vendar ne zagrabi več bradavice kot prvič. Probam na drugi strani, ista zgodba od začetka. Ker še vedno stoka, joče in se zvija, ji pripravimo mleko v prahu. Poje od 30 do 60 ml, kakor kdaj. Dodajam le zvečer, do zdaj 3x v zadnjem tednu (kolikor trajajo težave), samo da potolažim jok in očitno tudi lakoto. Kaj pravite, ima krče, vetrove, zavrača moje mleko, se ji ne da vlečt, ker je bolj(š)e in lažje po flaški, ima sor (ima bel jezik in nebo in smo danes začeli uporabljati daktarin)? Tako se mi smili in mi je hkrati hudo, ker se bojim, da se noče več dojit, jaz bi pa grozno rada. Upam, da je nismo zmešali s tem mlekom v prahu. Aja, uporabljamo pa tudi kapljice proti krčem, ker so se ji pred 10 dnevi pojavili. Vendar je prej še normalno jedla moje mleko. Svetujte, prosim.
|
|
|
|