kekec in mojca -> E-paket za novorojenčka od CSD (14.2.2008 21:43:20)
|
Da boste bolje razumele, o čem vam pišem in na kaj vas opozarjam pri odločitvi za ta paket, lahko kliknete tukaj. Danes sem od CSD prejela odločbo, da sem upravičena do e-paketa za novorojenčka. Odločbe niti nisem dobro prebrala, ker me je zanimala samo šifra s katero lahko oddaš naročilo, nato pa takoj šla naročat izdelke. Porabla sem skoraj dve uri, čeprav sem sprva zelo dobro vedela, kaj želim in katere izdelke želim. Ampak glej vrabca... zneslo mi je točno 259,00 €, zato naročila sploh ni hotelo oddati naprej. Nekaj sem morala vreči iz košarice, v mojem primeru so to bile plenice, ki so za dojenčka res uporabne in vzeti dve igrači, ki imata EDINI v paketu takšno ceno, da pride končni znesek lahko do centa natančno: didaktično žogo za 3,26 € in 4 plastične ribice za znesek 8,01 €. Dejansko te prisilijo v to, da ta dva izdelka vzameš, ker brez njiju ne moreš oddati naročila. Ne vem, meni je to res tako čudno... Za piko na i pa na koncu itak ni sprejelo naročila, ker moja koda še ni aktivirana in bo šele v 8 dneh po prejetju njihove odločbe. (Ampak tukaj je pa šlo za mojo napako, ker nisem dobro prebrala odločbe.)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|