|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek
14.2.2008 14:10:37   
romy27
oi mamice in nosecnice....

sem v 22.tednu in me zanima ena stvar: ze nekaj casa se mi pojavlja bel kremni izcedek, ki pa ne srbi in pa tudi vonja nima..in ko grem npr. na sprehod oziroma ko se gibljem ga je se 3x vec..
res ne vem, ce je za to potrebno do ginekokolga oziroma jemat canesten ali karkoli ker ne vem ce je to kako vnetje..

kaj je imela katera od vas podobno situacijo?

hwala user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izcedek
14.2.2008 14:21:18   
Naja30
Danes je že ena podobna tema odprta.

Tak izcedek je normalen, dokler ne srbi ali peče. Tudi jaz ga imam zelo veliko, kar vsuje se iz mene.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2008 14:33:36   
lindy
Ne to ni nič narobe, se dogaja nosečnicam, če pa te skrbi pa vseeno na naslednjem pregledu to omeni svojmu g.!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2008 14:58:42   
romy27
ja, sm vidla clanek...ampak pise, da je izcedek srbec in pece....jst pa nimamo nic od tega

pa pa

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2008 16:16:53   
jazabel
Jaz mam isti problem in mi grejo tile enodnevni vložki že prav na živce user posted image , čisto nič ne pomaga, tud canesten le za nekaj dni - pol pa spet jovo na novo. Sej bomo kmal meli user posted image in bo pol boljše.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2008 19:42:02   
izgubljena_ovcka
samo a ni fora v tem da je canesten proti glivicam? povečan izcedek v nosečnosti pa je posledica porušenega ravnovesja v nožnici (v kolikor ni grudast, skutast, zelen ter ne peče ali smrdi) in ne glivic. Meni pomaga teče ven kar je zoprno ampak jaz si dam čenekajdnevna kura s vaginaletami mlečne kisline (sicer se zelo hitro stopijo in ti z noč kar navadni vložek-ne dnevnega- not pa je boljše).

Ja pa meni so vsi svetovali nič ampak NIČ umivanja z raznimi geli (tudi če so posebej za intimno nego). Obvezno samo voda!

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2008 19:43:47   
izgubljena_ovcka
Ups! Malo sem pobrkljala tekst ampak mislim da se še vedno da razumet, se opravičujem...user posted image

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2008 19:55:08   
jazabel
kje pa dobiš te mlečne vaginaleteuser posted image

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2008 9:50:19   
izgubljena_ovcka
V vsaki lekarni, jaz pač samo rečem za vaginaltete z mlečno kislino. Simpl k pasulj... (deluje na isto foro k tampon v jogurtu).

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?