|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dehidracija
26.1.2005 13:26:49   
Kety
Ojla punce!

Pa se spet malo oglašam. Sem ravno dobro prišla iz bolnice, kjer sem preživela 2 dni. V ponedeljek sem bruhala in bruhala, tudi če ni bilo nič v želodčku. Če sem popila samo požirek vode sem zbruhala v 5 minutah. Tako sem pristala na urgenci in so me zato obdržali na infuziji dva dni. Danes je ful bolje in mi ni več tako slabo. Dobila sem svečke za vsak slučaj!

Naredili so tudi UZ in je s :duda: vse ok, raste in je sedaj velik že 26,4 mm. Sem bila fuuuuuuul happy, da je bilo vse cool. Sem dobila slikico in je ne morem nehat gledat. Se mi zdi da se mu ful dobr obrazek vidi in je prav luškan!:love:

LP vsem, Katy 9t 4/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dehidracija
26.1.2005 13:30:28   
malika
Samo da je vse OK in pametno, da si šla k dr. zaradi tega:bravo:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dehidracija
26.1.2005 13:31:47   
nita

O, ti bogica!! Sam, da je zdej vse O.K.!!

Čuvaj sebe in svojo pikico!!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: evo, en šopek zate.

L.P. Anita

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dehidracija
26.1.2005 13:32:25   
pupika
ojla Kety. Sem vesela zate, da se je vse dobro izteklo in da je s tvojo :duda: vse v najlepšem redu. Jaz pa se še vedno počutim odlično brez slabosti sem pa v 8t 4/7. Zanimivo da eni imajo take slabosti, eni pa nič. Upam, da ni to znak, da je kaj z :duda: narobe.

Pazi nase in na :duda:.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dehidracija
26.1.2005 13:41:16   
malika
Pupika ne sekiraj se. Jaz sem prvo nosečnost prefurala brez ene same slabosti, zdaj finiširam 13 teden in prav tako brez slabosti. lahko rečem le, da imamo ene srečo(zdaj pa hitro trkat):)-

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dehidracija
26.1.2005 13:41:22   
Grascakinja
Kety, sam da je vse Ok s tabo in pikico :bravo::bravo::bravo:!!! Čim manj takih ekspedicij ti želim, lepo zdravo in brez težav do rojstva in naprej!!!

Pupika, daj no ne kvasaj... kdo si pa želi slabosti :)-:)-:)-:)-:)-:)-!!!! Če ti ni slabo, si lahko samo srečna in zaradi tega ni popolnoma nič narobe ne s tabo ne s pikico!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dehidracija
26.1.2005 13:43:56   
Kety
Hvala za lepe želje vsem!

Pupika, nič ni narobe, če ti ni slabo! Lahko si samo srečna. Drugače je pa mene slabost začela prijemat sredi 8 tedna in sem bruhala samo včasih zjutraj. Tako, da sem upala, da bom ena izmed tistih, ki jim ni prav nič slabo in se celo nosečnost počutijo izvrstno. Pravijo, če bruhaš bo punčka, če pa ti ni nič slabo je pa zagotovo fantek!:)-

Počutim se ful bolje, čeprav naj bi imela 14 dni bolniške...škoda, da sem študentka, ane?!;)

Lp in srečno vsem!!:angel:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dehidracija
26.1.2005 13:44:04   
pupika

Hvala punce sem se že pomirila, samo sem res nekje prebrala od ene ginekologinje. Sedaj pa vidim da so samo larifari.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dehidracija
26.1.2005 13:50:36   
pupika
Kety tole je pa zanimiva teorija, da če imaš slabosti da bo punčka. Naša mami je bila v vsaki nosečnosti tako boga, vedno pravi, da je bruhala in še v nezavest je padala, pa je rodila 3 punčke.

Moja starejša sestra je imela lepo nosečnost brez bruhanja z nekja malenkosti slabosti pa ima dva fantka. Mlajša sestra je imela slabosti v 3 mesecu, bruhala je samo enkrat in ima pučko.

Nosečke paziet nase in na :duda:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dehidracija
26.1.2005 13:54:37   
Jančika_
Meni je bilo slabo za umret, pa imam fantka:love:.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dehidracija
26.1.2005 14:21:27   
lelaval

Vse dobro tebi pupika in tvoji :duda:.

Mislim, pa, da to glede bruhanja in otrokovega spola prav nič ne drži, kajti jaz sem 2x rodila (1. punčko, 2. fantka) in v nobeni nosečnosti nisem bruhala. (v 2. enkrat, ko sem se "nažrla" gob in so se mi potem "zagabile").

LP vsem :nosecka: in tistim, ki to še boste (upam, da čimprej.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dehidracija
26.1.2005 15:19:18   
bikica30
Pupika!!! :)
Nikar ne hvali dneva pred nočjo, ker so se meni slabosti začele šele v 10., 11. tednu in trajale do 20. - vsak dan, cel dan.
V osmem, devetem tednu, ko si ti zdaj, sem bila ko rožca - še prsi me niso nič bolele, pa vsak drug dan sem skakakla na aerobiki (normalni), tolk sem imela energije...

Ti pa želim vse najlepše...(da ne bo pomote ;) )

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......