|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hoferjeva mešanica za kruh
14.2.2008 13:21:36   
Anonimen
Danes jaz zmešam po navodilih mešanico za kruh iz Hoferja. Pa dam vzhajat, pa skoraj nič ni vzhajal, čeprav stoji že 3 ure. Mi zna kakšna svetovati, a je to normalno, ali se speče bolj nizek kruh? Naj še povem, da drugače delam kruh sama iz navadne bele moke, pa mi vedno uspe. LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hoferjeva mešanica za kruh
14.2.2008 13:23:53   
Anuška79
Jaz sem parkrat probala mešanice iz Hoferja, pa mi niso všeč. Pri nekaterih kruh res pride nižji. Drugače vedno uporabljam navadno moko ali pa mešanice iz Spara, iz teh nam vedno uspe speči res dober kruh. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2008 13:23:57   
KOLIBRI
Jaz ga dam vzhajat v pečico, ki jo naštimam na 40-50 ° in pustim kakšno uro. Vedno vzhaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2008 13:44:07   
lukec
IZVIRNO SPOROČILO: KOLIBRI

Jaz ga dam vzhajat v pečico, ki jo naštimam na 40-50 ° in pustim kakšno uro. Vedno vzhaja.

Enako.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2008 13:53:27   
manetka
Tele Hoferjeve mešanice se meni ne zdijo nič kaj fajn. Pri vseh treh tipih, ki sem jih kupila, malo za zalogo so se nam zaredile živalice komaj vidne z očesomuser posted image  Tko da haja ali ne haja mene ne prepričajo več. Raje kupim moko pa sama delam mešanice.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2008 14:39:49   
Netopirčy81
Jest tut testo pokrijem s folijo in dam na topel radiator in mi vedno vzhaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2008 14:40:34   
NinKa
Men niso dobre. Že nekaj let kupujem une mešanice iz Lidla, so me prepričale že prej ko sem na roke pekla.

Ampak mi je pa vsakič muka it v Lidl, ker mi je ful anti trgovina.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2008 15:53:12   
zoom zoom
Meni so ok.

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.2.2008 15:55:10   
Lianna
Včeraj v kruhomatu spekla odličen kruh z bučnimi semeni. Je pa lepo vzhajal.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.2.2008 17:37:51   
tajtaja
Meni super vzhaja. Dam pa običajno kar fajn toplo vodo, da je prej, skoraj vročo.

To sem vidla pri Dobro jutro ena primorka tako na hitro daje neke nasvete za kuho in peko in je rekla, da lahko komot kvas in moko poparimo, da se kvasovkam nič ne zgodi. In res gre hitreje. Ni pa vrela voda seveda.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2008 14:40:52   
Anonimen
Spekla kruh, je bolj nizek, gost, ampak je kar dober, pa nasitem, saj  je iz ržene moke. zgleda zelo temen. Bom pa poskusila še iz Lidla, ko bom šla kaj  v šoping ga nabavim. Lp

(odgovor članu tajtaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2008 14:58:10   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Spekla kruh, je bolj nizek, gost, ampak je kar dober, pa nasitem, saj  je iz ržene moke. zgleda zelo temen. Bom pa poskusila še iz Lidla, ko bom šla kaj  v šoping ga nabavim. Lp

Ja, no, saj iz ržene moke pa kruh ne more bit mehak, kot iz bele moke. Tudi dvigne se ne toliko, je bolj nizek in kompakten oz gost. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.2.2008 16:17:00   
Mojčka N.
Meni je tista mešanica iz lidla dosti boljša kot pa iz hofra. Nardim pa tko kot so že punce omenile. Samo tud ne vzhaja vedno. user posted image
Zdaj pa se je lotiv mož že ene parkrat pečt kruh in je vedno bil lepo visok in čisto rahel, pravi da doda še malo margarine in kvasa.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?