Podstrana pri Splitu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

nbiba -> Podstrana pri Splitu (14.2.2008 11:08:12)

Ali je mogoče že kdo bil v Podstrani? Vsaka informacija je dobrodošla.

muki1 -> RE: Podstrana pri Splitu (14.2.2008 11:53:20)

Podstrana je prekrasna. Mi smo se sicer samo ustavili, smo iskali apartma, pa ga nismo dobili, je bilo vse polno. Ampak plaža in morje pa je divota [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image].

triša -> RE: Podstrana pri Splitu (14.2.2008 14:03:16)

jaz sem bila že dvakrat v apartmaju Minigo, čisto ob morju, 10 m od obale. Super je če imaš majhnega otroka edino za večje nakupe se moraš peljati v Split.

Adelina -> RE: Podstrana pri Splitu (14.2.2008 15:19:27)

V Podstrani moraš paziti, kje imaš apartma. Baje cesta poteka čez naselje (magistrala) in če imaš apartma na drugi strani včasih kar težko prideš čez na plažo, ker je tolk prometa. To mi je rekel bratranec, ki je bil lansko leto tam in so imeli pač na tisti strani apartma.

nbiba -> RE: Podstrana pri Splitu (14.2.2008 17:21:57)

Punce hvala za informacije. Predvidevam da je to manjši kraj, ali sta tam dva kafiča, dve slaščičarni, ena restavracija in to je to, ali je več tega? Mogoče lunapark, stojnice,.......? Z katerim krajem na Hrvaškem lahko primerjte po velikosti Podstrano? Bi pa sicer šli v hotel Le Meridien Lav in ne v apartma. Res sem v dilemi ali izbrati ta kraj ali ne, da nebi bila potem tam žalost, ker imamo namreč radi da se kaj dogaja čez dan in zvečer.

muki1 -> RE: Podstrana pri Splitu (15.2.2008 22:06:18)

To je vas. Je pa zelo blizu Splita, tak da kakšno dogajanje( stojnice, pa igrala za otroke) lahko doživite tam.
Mislim, da je kar podobno tvojemu opisu.....ampak res je lepo, kljub temu, da se ne dogaja kaj prida. No, to govorim sodeč po videnem, pravim ,da nisem tam letovala.

Stran: [1]