Krvomočnica (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

ElaM -> Krvomočnica (26.1.2005 11:32:56)

Na forumu nižje sem zasledila, da punce pijejo ta čaj za večjo plodnost. Včeraj sem ga kupila tudi sama in sem farmacevtko spraševala pa mi ni znala nič konkretnega povedat :(. Pa me zanima, če ste ve :nosecka: pred zanositvijo pile ta čaj in, če je vam kaj pomagal do :modri:? Moram rečt, da mi je zanič kot :hudicek:, ampak če kaj pomaga, ga bom veselo pila :).
Če ima katera kakšen link na to temo se priporočam. :ups:

Pozdravčki! :)

naja78 -> Krvomočnica (26.1.2005 11:43:01)

živjo,tudi sama pijem ta čajček in mi je kr dobr.baje res pomaga vendar ga je treba piti vztrajno in ohlajenega-mlačnega vsaj 2 dec na dan in to zjutraj.jaz sem ga 1x pila zvečer,pa sem hodila celo noč na 2 uri lulat.

upam,da sem ti bila v pomoč.

naja s foruma nižje.

baguSka -> Krvomočnica (26.1.2005 12:35:47)

Tud jst sm s foruma nižje..:ups:

Jst ga tud pijm, ampak zvečer :zmeden: Men je zeliščarka rekla nej ga pijm cca 3x na dan vsak dan po eno šalčko z 2.čajnimi žličkami čaja. Jst si ga nardim 1x na dan, ampak si ga dam takrat malo več, da je čaj bolj močn. Ampak men je pa odličn za pit! Pač zeliščni čaj (brez okusa). Lahko pa si daš notr malo medu, tud to je rekla zeliščarka da lahko dodaš brez problema.

Ene praujo da so zanosile ko so ga začele pit, če je pa res to pomagalo se pa ne ve! Lahko je le zgolj naključje!:)

Šoni -> Krvomočnica (26.1.2005 12:37:22)

Irmy, o krvomočnici se je že veliko pisalo pred časom na forumu zanositev, ovulacija.

Kadar te kaj določenega zanima, pa se v kratkem ni o tem nič govorilo skočiš na orodja na levi strani ''išči po Ringaraji'' in vpišeš željen pojem, v tvojem primeru krvomočnica. Kar nekaj ti jih najde, pa malo prebskaj, mislim da se je pisalo o pripravi, pitju..

http://www.ringaraja.net/info/iskalnik.asp

Pa lep pozdrav,

Šoni :muca:

ElaM -> Krvomočnica (26.1.2005 12:40:10)

Hvala :)

b.j.n. -> Krvomočnica (26.1.2005 17:38:51)

Irmy,

Midva s fantom sva oba pila caj in ti moram povedat, da sem po 2 letih takoj zanosila tisti mesec, ko sva ga pila; Vsak eno skodelico zvecer.

Veliko srece
Barbara

Pia73 -> Krvomočnica (26.1.2005 21:19:36)

Jaz sem po 16. mesecih zanosila tisti mesec, ko sem začela piti krvomočnico. Ne vem, če je pomagala,...morda pa le,...

Pila sem jo samo zvečer, pa nisem hodila lulat in sicer eno čajno žličko prelito z 2 dcl vrele vode in nato ohlajeno. Meni je finega okusa.

Udb -> Krvomočnica (27.1.2005 7:14:50)

Mislim, da si ga bom tudi jaz nabavila!! Kje se ga pa kupi? A v lekarni? Kje????????? :)

ElaM -> Krvomočnica (27.1.2005 8:47:07)

Jaz sem ga kupila v zeliščni trgovini, mislim da je bil 300 oz. 400 SIT. Kupila sem ga v Šk. Loki. Povprašaj v kakšni zeliščni lekarni, če pa ne boš dobila, ti ga lahko jaz kupim in pošljem. Ni problema.:)

Udb -> Krvomočnica (27.1.2005 9:38:06)

Hvala Irmy! Bom danes pogledala po Lj, jutri pa še po Nm! Ni kaj - nekje ga bom že staknila!! :)

b.j.n. -> Krvomočnica (27.1.2005 10:37:44)

caj sem kupila v pasazi maxija, v lekarni.
veliko srece
barbara

Udb -> Krvomočnica (27.1.2005 12:00:37)

b.j.n. hvala - prihranila si mi tavanje po Lj!!

Stran: [1]