baguSka -> RE: ali naj še vztrajam - čakam??? (13.2.2008 15:37:54)
|
no, pa sem se odkrila... Nc hudga... itak te bojo verjetno premaknili, ker ta tema ne spada v spolnost... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] Drugac pa nimam nasveta zate. Jaz npr si v tvojih letih se nisem zelela otroka. Sem se pocutila se premlado... Ni se mi nikamor mudilo. Ce si ga ti full zelis, on pa ne, je pa to malo drugacna pesem. Poskusi se postavit v obratno situacijo. Da si ti se vedno nebi zelela, on pa bi si full zelel. Ali bi vztrajala se z njim ali ne!? Ali mislis da bi on s tabo? Da bi te cakal? Predvsem se odkrito pogovorita o tej zadevi. Vprasaj kdaj, ce ne zdaj. Da moras vedet, ker se gre za tvoje zivljenje... In da ce noce imeti otrok vec sploh, da ti je to dolzen povedat. Potem pa je cisto tvoja odlocitev kaj bos nardila, na podlagi tega, kar ti bo povedal. In tud to mu moras povedat! Da moras glih zato vedet, ker si zelis vedet, kaj bos naredila... Da vidis, ce imata skupno prihodnost ali ne. Potem se pa odloci: ali ga ljubis toliko, da bi lahko bila z njim brez vajinih otrok (kar je zelo tezko, ce imas tako zeljo), ali pa ga zapustis in si najdes nekoga, ki bo to zeljo delil s tabo. Vso sreco.
|
|
|
|