Jada82 -> RE: povečana količina izcedka v 26.tednu (11.12.2009 9:58:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metty1 Pozdravljene! Včeraj sem dopolnila 26.teden nosečnosti počutim se ok otrok brca... Zanima me pa le ena zadeva ali je imela katere kakšen problem z nekakšnim izcedkom v času nosečnosti in ni izcedek takšek kakršni so takrat ko so vnetja. Je čisto naveden izcedek skrbi me le to da je včasih v zelo velikih količinah.. morem rečt da me na čase kr "oblije" tak močno se mi izcedi iz nožnice. Res vas prosim za pomoč da ne bom panike zganjala za brezveze!!! Lepe pozdrave in vsem čimbolj prijetno nosečnost! Ja, ni problema, jaz imam od druge polovice nosečnosti tudi močno močno povečan izcedek, sem že parkrat omenila ginekologinji in zdravnici, pa sem dobila Boraks globule, potem še Gyno Daktarin, pa ni nič bolje. Me nič ne srbi in peče, samo teče pa kar ... včasih se kar vlije, kot praviš. Vendar pa je baje normalno, če jaz računam, da imam to že par mesecev, pa je drugače vse ok ... potem kar brez panike. Jaz sem na začetku tudi paničarila, zdaj pa sem se navadila. Sem v 31. tednu. Je pa mogoče fajn na koncu nosečnosti dati bris, da preverijo, da ni kakšnega vnetja itd., da se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pri porodu ne bi okužil ... do takrat pa ni panike ....
|
|
|
|