|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna svetlina
26.1.2005 9:55:52   
Mirna
Zivjo,
zanima me, kdo v lj.opravlja merjenje nuhalne svetline oz. koga priporocate? Ali dr. Reš tudi? Pa se to, koliko prej je pametno poklicati in se prijaviti? Hvala,lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nuhalna svetlina
26.1.2005 10:08:00   
nanka
Ciao,
jaz sem naročena pri dr.Tataloviču, ki ima licenco za opravljanje NS, stane 15.000,00, ordinacijo pa ima na Viču (pri Intersparu). Telefon 2574790. Prav dolgo ne moreš čakat saj se opravlja 12-14 tedna.
Sporoči kako se boš odločila.
Lp

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nuhalna svetlina
26.1.2005 10:09:24   
Grascakinja
Meni jo je delala moja ginekologinja, dr. Jerman Kačič, na Metelkovi 15, tel 4392650. Pomoje je najbolje, da se pokliče čim prej... ne vem pa, kakšna je čakalna doba. Pregled stane 12.000 sit.

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nuhalna svetlina
26.1.2005 10:40:07   
lunca77
jaz sem delala nuhalno pri dr. reš in sem bila zelo zadovoljna. stane 12.000 SIT. naročila sem se pa dva tedna prej s tem da hodim v njegovo ordinacijo tako da ne vem točno. najbolje da pokličeš.

lp lunca77:nosecka:

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nuhalna svetlina
26.1.2005 11:22:55   
tanaja*
Tut jaz sem jo obakrat (leta 2000 in leta 2004) delala pri svojem G.- dr. Tatalovič. Izjemen ginekolog in izjemen človek. Stane pa 12.000 SIT pa očka je lahko zraven (pri vseh pregledih).

lp, tanaja* 35 t

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nuhalna svetlina
26.1.2005 13:08:04   
klavdija&peska
Poklici in se prijavi pa fanticka ne pozabi vzeti sabo!

Dr. Strahova v Domzalah. Fenomenalna!

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nuhalna svetlina
26.1.2005 13:16:21   
tanaja*
Dr.Tatalovič je moj g. od mojega 15.leta in ga ne bi zamenjala za nič na svetu. Je zelo odprt za vsa vprašanja (še tako nerodna;)), vedno ti je pripravljen pomagati. Je pa zasebnik s koncesijo. Mislim, da je samoplačniški pregled okoli 6000 sit. Ko te naročijo, čakaš največ 15 minut, večinoma pa so točni. Edino prejšnja sestra se mi je zdela bolj prijazna in "domača" kot sedanja. Pa tudi ta ni slaba:).
Tudi ko dela UZ ti pove za vsak prstek, ki ga vidi. Vse kar ga vprašaš, ti odgovori:bravo:. Pa še poheca se velikokrat:bravo:. Tudi za spol se ni zmotil pri nobeni, kar jih jaz poznam, da hodijo k njemu. In pri nuhalni dobiš certifikat izračuna tveganja. Dr. Tatalovič je res zakon!!!

lp,tanaja* 35t

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nuhalna svetlina
26.1.2005 13:36:49   
daisy
Jaz sem bila pri dr. Tanja Premru Sršen - Zdarvstveni zavod Dravlje (01/510 68 00). Tam merjenje nuhalne svetline opravljajo zdravniki sicer zaposleni v Lj. porodnišnici. Slišala sem že več priporočil pa tut sama sem bila zadovoljna. Priporočam da grasta skupaj s partnerjem :love:!
Pokliči kakšne 2-3 tedne prej.

srečno
daisy

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nuhalna svetlina
26.1.2005 14:14:56   
rozi81
Jaz sem bila za nuhalno pri dr.Strah v Domžalah! Bolj prijazno zdravnico že težko srečaš! Cena pregleda pa je 12.000 SIT.
Drugače hodim pa k dr. Kolar na Metelkovi je privat ampak dela tudi na koncesijo. Zelo uredu zdravnica in suuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr sestra!

LP S. :nosecka: in :duda:

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nuhalna svetlina
26.1.2005 15:05:33   
Mirna
Hvala vsem! Najbolje, da jo naredim ene parkrat, da spoznam vse te krasne ginekologe :)-:)-:)- Gotovo bom sla v Lj, ker mi je nekoliko blizje kot Domzale. Hvala se enkrat.

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?