|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čudna tašča
13.2.2008 12:29:20   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: mika

sicer je to še dodatna obveznost, pa bom vseeno napisala kot predlog....

kaj pa če bi kužka vidva peljala na sprehod in ga naučila reda.....za revčka, kot pišeš, nihče ne skrbi in boš videla kako rad vaju bo imel. če kdo zna pokazati hvaležnost, so to ravno kužki. poleg tega so pravi balzam za naše živčke in vama bo dobro delo...

in če je problem samo pri kužku, je problem rešenuser posted image

....se podpišem

in dodajam, nekoč sem slišala, da imajo v specializiranih trgovinah neke spreje, ki psom in mucam smrdijo, tako da posprejaš mesto "zločina" user posted image  , da ne hodijo več lulat tja.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.2.2008 16:59:14   
Anonimen
Čudno, da pes renči nate? Jaz sem sosedovega peljala samo 2x na sprehod, pa po enem letu še vedno nori, ko me vidi. Vidim ga poredko, ko ga pa, ga pa vedno obgovorim. Da ga ni tašča malo naščuvala? Saj to se da. Nimam ideje, sam sem prepričana, da bi se dale speljat stopnice iz bajte ven, npr iz kuhinje ali dnevne sobe. Mislim na zunanje stopnice. A ni to prvo nadstropje? Drugega ne vem.
Aja, pa če boš uporabila tisti sprej, ki ti ga je predlagala smigli, pospreji vse, razen taščo pust pr mah. user posted image user posted image user posted image Lp

(odgovor članu hugolina***)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.2.2008 20:11:37   
Anonimen
se podpišem pod večino....na vse načine bi naredila svoj vhod pa če zbijem ne vem kaj......ima moja sestra podobne probleme s tem čiščenjem...ona v službi pa še doma skos pospravlja...taščica pa lepo vse nacmaka z drvi in svinjarijo,........pogovori  se z partnerjem in najdita rešitev za vhod nekje se gotovo da to narediti.......ali pa drugamuser posted image , da se rešiš teh skrbi......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
13.2.2008 20:50:43   
carlyle
Če hočeta imeti mir, se bo pač potrebno odseliti. Druge rešitve ni. Če si spravljala račune od vlaganj v hišo, lahko zahtevaš kako povračilo, drugače pa boš morala tudi to pustiti tašči.

PS
Tudi jaz zelo težko berem tvoja sporočila. Ne vem sicer, kako je tu, ampak na večini forumov velja dogovor, da se ne piše v narečjih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.2.2008 21:23:41   
hugolina***
Ok no se opravičujem vsem. Res nisem vedela, da tako nerazumljivo pišem. Se bom v bodoče potrudila, da bo vse skupaj bolj razumljivo.

(odgovor članu carlyle)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.2.2008 21:38:26   
barby78
Po moje te tašča dobesedno podjeb....Ona itak ve,da njej ni treba delat,ker boš ti namesto nje vse postorila. V kakšnih odnosih pa sploh sta sicer? A se razumeta?
Če se z njo ne da pogovorit,pol je po moje res najboljš se odselit.Kaj pa če bi za nekaj časa šli k tvojim,dokler ne najdete kakšno rešitev?!
Meni bi se verjetno že mešalo!

Upam,da se vse čimprej uredi.
LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 31
13.2.2008 21:40:03   
spacika
Katera tašča pa ni čudnauser posted image

Ej delaj se da te ne moti več to njeno nepospravljanje. Počisti od svojega pragu dalje. Ne daj si delat sivih las, če se ona s tem ne obremenjuje, le ti.

Neposredna povezava do sporočila: 32
13.2.2008 21:40:11   
Anonimen
Sicer ne razumem, kako sta sploh v osnovi razmisljala o tem, da zivite skupaj user posted image .
Verjetno je bila packa ze takrat, ali je to postala cez noc?

Ne vem, kaj naredit. Pocisti skupne prostore, najemite cistilko, skregajte se kvalitetno, ce bo to pomagalo. Ampak izgleda, da nihce ni tako mocen karakter, da bi tem cudnim nesoglasjem naredil konec. Tako da bo se naprej slo v tem smislu....po moje.

< Sporočilo je popravil Mič II -- 13.2.2008 21:41:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 33
14.2.2008 16:10:34   
gojska
Ponavadi je pes zaprt v eni neobdelani sobi ker se ji ga neda vozit vn in tam vse polula in tega noben nepobriše nepospravi nč.

po mojem moraš poklicat društvo proti mučenju živali

Neposredna povezava do sporočila: 34
14.2.2008 18:38:23   
Anonimen
Groza, taki ljudje živali sploh ne bi smeli imeti. Če se ji psa ne da peljati ven ga naj da drugam. Kaj pa če bi zagradili stopnice ali vaš vhod, ali pa sploh ne več pucat za njo nekaj časa in morda si bo premislila.

Neposredna povezava do sporočila: 35
14.2.2008 19:00:21   
tincci
Če se ne moreta odselit, pa saj naredita nekje drugje vhod, čez dimnik, če je treba!

www.alergije.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.2.2008 19:02:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Če se ne moreta odselit, pa saj naredita nekje drugje vhod, čez dimnik, če je treba!

Mery chrismas ho ho houser posted image

Dobr nasvet drgač. Zihr se da kje narest vhod.

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?