Vnetja (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rozi81 -> Vnetja (26.1.2005 8:27:23)

Jst Bom kar znorela. Fuuuuuuul sem vesela res ful da sem noseča, samo me pa odkar sem zvedela za to spremljajo vnetja! kako se naj jih znebim. G mi je dala par vaginalet pa zgine mogoče za en teden potem pa spet polno izcedka in tak mal pekoč občutek. Jst ne vem več kaj naj naredim.
A :duda: škodi če si jaz vsak teden ali vsake 14 dni vaginaleto not vstavim.
Prosim vas pomagajte, ker verjetno to glih ni normalno!

LP srečna:nosecka: S. in :duda:

barbara b -> Vnetja (26.1.2005 9:37:51)

rozi jaz sem imela vnetje na vnetje pred nosečnostjo in mi svečke niso čisto nič pomagale. Pomaga če si narediš močno koncentracijo čaja iz kamilic, jih zliješ v lavur in se vsedeš notri za kakšnih 10 minur. To večkrat ponovi, meni je pomagalo.:bravo:

Grascakinja -> Vnetja (26.1.2005 11:18:20)

Nekaj mojih izkušenj:
Ginekološki obisk - meni je enkrat med pregledom z neko tekočino namazala notranjost in je bilo mnogo bolje. Nadaljevali smo pa s tem:
Metoda Pušenjak: mini tampon pomoči v LCA jogurt in za nekaj časa vstaviš v nožnico. Vrne lahktobacile nazaj - uredi kislost. Skoraj isto kot vaginalete Natrii tetraboratis, pa še bolj naravno in čist neškodljivo.
Dokler imaš vnetje, se izogibaj spolnim odnosom.
Uporabljaj izključno bombažno spodnje perilo.
Če se lahko izogneš še najlonkam...
"Sedeča" kopel iz kamilic ali pa preslice ublaži težave s srbenjem.
Pazi na higieno - včasih znamo ženske tudi pretiravat z njo... v eno ali srugo skrajnost. Sama sem ugotovila, da mi Lactacyd med nosečnostjo več ne paše, uporabljam nevtralno milo in mlačno vodo.

Veliko zdravja!!!

urši77 -> Vnetja (26.1.2005 11:19:59)

Nosečnosti bolj škodi vnetje samo, kot pa vaginalete ali druga(nekatera) zdravila.
Pozdravi najprej sebe da boš lahko imela zdravega:duda:

Stran: [1]