Anonimen -> RE: 18 mesečnik še ni shodil (13.2.2008 14:02:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikipu Punce, prosim za vaše izkušnje, če jih katera ima. Imam fantka, starega 18,5 mesecev, ki še kar ni shodil in se sploh noče postaviti na nogice. Plazi se 100 na uro in hodi po kolenih, po stopalih pa ne. Sicer hodimo z njim na fizioterapijo in v razvojno ambulanto, kjer pravijo, da ima vse, da shodi, ampak ne gre oz. noče. Vaje z njim so pravi šov, ker jokamo takoj, ko jih začnemo delat. Zdravnica pravi, da v glavi prehiteva svojo starost za eno leto, v gibanju pa zaostaja vsaj za pol leta In pravijo mi, da kaj takega, da bi nekdo hodil po kolenih še niso videli. Hvala za vaše izkušnje. No, tega poboldanega ne razumem. Drugače pa, če pravijo, da mentalno toliko prehiteva, mogoče pa zaradi tega ne shodi, ker se pač zaveda, da tega ne zna, ali da bo padel, ko bo poskušal, ali kaj takega. Meni se to zdi čisto možno. Drugače pa bo po moje začel hoditi najpozneje takrat, ko mu boste dali gor kratke hlače in ga bo po kolenih bodlo. Pri nas je to bilo maja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|