Mirna -> zakaj jaz? (26.1.2005 9:49:51)
|
:roza:Simona, ne vem, ce mi bo uspelo te kaj potolazit, ampak, jaz sem na tisti dan, ko bi morala dobiti :hudicek:, imela tudi en tak rjavkast izcedek. Ne mocen, pa vseeno toliko, da sem mislila, da bom dobila M. Pa sem se zmotila:)-:)- Ocitno je bila to le tiste vrste krvavitev, ki jo ima zenska lahko tudi, ce je ze :nosecka:. Tudi dve moji znanki sta imeli se tisti mesec, ko sta zanosili,nekaksno :hudicek: ena celo tako, da ni mislila, da je :nosecka:. Pa je bila.:)- Drzim :miska:pesti :miska:zate in za vse, ki se trudite, ker vem, kako veliko je razocarjanje, ko namesto :roza::modri: pride tista nesramnica :hudicek:. Tudi sama sem bila kar nekajkrat na tem :((:((, ampak potem pa nam je uspelo. In to ravno takrat, ko sem bila sigurna, da ne bo nic. Drzi-te se in cimbolj optimisticno skozi naprej zivljenje! Kmalu bomo tudi vam cestitale za :modri: :roza: do takrat pa se cimbolj imeti radi, se ne razburjati in zivcirati...pomaga. Pa seveda pridno :sloncek::sloncek: :rozica::rozica:Mirna
|
|
|
|