bonsaj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Od rožce do solatke

Sporočilo

* Mateja * -> bonsaj (12.2.2008 23:28:11)

Kje ga imeti, da bi bil lep, ker meni je v dnevni sobi skor krepal, na stopnišču mu tudi ni bilo po godu. Zdej si bom pa novega umislila. Sam kje naj ga imam?

melanija -> RE: bonsaj (13.2.2008 7:53:43)

Odvisno kakšne vrste bonsaj imaš. Malo prebrskaj po netu. Jaz velikokrat grem brat stran www.rastline.com. Tam sem našla že zelo veliko nasvetov za vzgojo rož.
Kolikor jaz vem bonsaji ne marajo pretoplega okolja, pa tudi vlaga je problem. Tako, da bi bilo fajn če bi kje vprašala, glede na vrsto ki jo imaš.

anita4 -> RE: bonsaj (13.2.2008 8:01:12)

živjo!
Jaz imam doma 5 bonsai-ev in nimam z njimi nobenega problema.Prestavljam jih po stanovanju kokr se mi dopade ( imam rada spremebe ,in vedno kaj na novo dekoriram)pa do zdaj ni nobeden krepnil.Res pa je da mi je enkrat en odvrgu vso listje a je potem nazaj pognal in to še bolj bujno.Edino to sem opazila da imajo radi a so redno zaliti.
Pa veliko veselja z bonsaiji
lp

smigli -> RE: bonsaj (13.2.2008 8:32:23)

Helo!
Tudi jaz imam enega in je na moje čudo edina roža, ki še vstraja pri meni. Imam namreč zelo neugodno okolje za rože, tako da je že čudež, da mi kaj uspeva. Imam ga pa v kuhinji visoko na polici, en meter od okna, zalivam ga pa le enkrat tedensko.

lp

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.2.2008 9:20:46)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.4.2008 14:12:45)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]