|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bi si upale z 2m na dopust?
15.5.2008 18:18:23   
frutka_
Ja, zakaj pa ne. Mi bomo po vsej verjetnosti tudi šli. Julija pride nova članica in si želimo biti malo na morju. Da odklopimo. Težko leto je za nami!

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.5.2008 17:39:59   
Lolypop
IZVIRNO SPOROČILO: Saskia02

Tega nisem napisala kar tako, moj sosed je namreč priznan slovenski pediater, alergolog.

Čisto off topic. Moj sosed je pa slikar, pa jaz zato še nisem likovni kritik user posted image .

Carpe diem.

(odgovor članu Saskia02)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.5.2008 23:04:45   
kokoska007
Bušica, ti pejt, če ti paše. Sej nekateri pa celo živijo ob morju. Neumo je spraševat o nekih izkušnjah tu na forumu, ko niti ne poznaš forumašic, še manj pa njihovih otrok. Rezultat je itak 1:1. Meni bi je avgusta prevroče že brez dojenčka.

(odgovor članu Lolypop)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.5.2008 23:06:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lolypop

Tega nisem napisala kar tako, moj sosed je namreč priznan slovenski pediater, alergolog.

Čisto off topic. Moj sosed je pa slikar, pa jaz zato še nisem likovni kritik user posted image .

user posted image user posted image

Moj otrok pa dalmatinka...user posted image .

(odgovor članu Lolypop)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
16.5.2008 23:21:25   
Lunc_a
saskia prosim te lepo.vse kar si napisala se lahk ozgodi tudi doma,in na morju je boljši zrak in vse ostalo,tako da rajši grem na morje z dojenčkom,kot pa da tu doma visim v smogu,da mi obiski letajo na vrata,da ga vsi vlačijo p orokah,pihajo v njega in ne vem še kaj.
ne rabiš biti tako paranoičnauser posted image user posted image

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.5.2008 0:15:53   
soncek28
jaz osebno 6 tednov po porodu nisem bila pripravljena it na dopust...odvisno od posameznika,pa tudi osebno (moje mnenje) ne bi šla.
Mogoče se mi zdi boljše septembra.user posted image Rajši sem bila doma,takrat sem imela probleme z vnetjem bradavic,dojenjem...ne predstavljam si da bi to mogla prenašat na dopustu,vročini...
Mi smo šli ko je naša user posted image  imela 6 mesecev,sva se dojile in ni bilo lepšega dopusta.

Zato pa sej sama najbolj veš,kako se počutiš.
A ja jaz sem še rodila z carskim rezom.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.5.2008 0:34:21   
Marogica

Nimajo razvitega sistema za regulacijo temperature, ne znajo se branit pred infekti.

To pa je res. Smo šli z našim 2,5 mesečnikom na morje, ker smo sami tudi vse prej kot "komplikatorji". Pa je bilo enostavno prevroče. Takrat je bilo na morju ca 38 stopinj, mi v prikoli, brez klime....Enostavno ni šlo, sem otroka hladila v banjici, ki smo jo vzeli s seboj, vendar je bilo tudi ponoči prevroče...Smo šli po 4 dnevih domov in se vrnili septembra. Takrat pa je bila druga pesmica.

Če greste v kakšen apartma, ki je relativno hladen (klima ali pa leži v kakšnem borovem gozdičku), se nimate česa bati in samo pojdite, boste uživali. Drugače pa raje počakajte do septembra.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Saskia02)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.5.2008 15:58:50   
ejša1
meni se tudi ne zdi problem. Kvečjemu se mi zdi čas do 6m oz. uvajanja goste hrane, če dojiš, idealen za dopustovanje. Greš lahko kamorkoli in imaš vedno prpravljen topel obrok za dojenčkauser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?