Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bi si upale z 2m na dopust? 15.5.2008 18:18:23
|
|
|
|
frutka_
|
Ja, zakaj pa ne. Mi bomo po vsej verjetnosti tudi šli. Julija pride nova članica in si želimo biti malo na morju. Da odklopimo. Težko leto je za nami!
|
|
|
|
RE: Bi si upale z 2m na dopust? 16.5.2008 17:39:59
|
|
|
|
Lolypop
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saskia02 Tega nisem napisala kar tako, moj sosed je namreč priznan slovenski pediater, alergolog. Čisto off topic. Moj sosed je pa slikar, pa jaz zato še nisem likovni kritik .
|
|
RE: Bi si upale z 2m na dopust? 16.5.2008 23:04:45
|
|
|
|
kokoska007
|
Bušica, ti pejt, če ti paše. Sej nekateri pa celo živijo ob morju. Neumo je spraševat o nekih izkušnjah tu na forumu, ko niti ne poznaš forumašic, še manj pa njihovih otrok. Rezultat je itak 1:1. Meni bi je avgusta prevroče že brez dojenčka.
|
|
|
|
RE: Bi si upale z 2m na dopust? 16.5.2008 23:06:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolypop IZVIRNO SPOROČILO: Saskia02 Tega nisem napisala kar tako, moj sosed je namreč priznan slovenski pediater, alergolog. Čisto off topic. Moj sosed je pa slikar, pa jaz zato še nisem likovni kritik . Moj otrok pa dalmatinka... .
|
|
|
|
RE: Bi si upale z 2m na dopust? 16.5.2008 23:21:25
|
|
|
|
Lunc_a
|
saskia prosim te lepo.vse kar si napisala se lahk ozgodi tudi doma,in na morju je boljši zrak in vse ostalo,tako da rajši grem na morje z dojenčkom,kot pa da tu doma visim v smogu,da mi obiski letajo na vrata,da ga vsi vlačijo p orokah,pihajo v njega in ne vem še kaj. ne rabiš biti tako paranoična
|
|
|
|
RE: Bi si upale z 2m na dopust? 17.5.2008 0:15:53
|
|
|
|
soncek28
|
jaz osebno 6 tednov po porodu nisem bila pripravljena it na dopust...odvisno od posameznika,pa tudi osebno (moje mnenje) ne bi šla. Mogoče se mi zdi boljše septembra. Rajši sem bila doma,takrat sem imela probleme z vnetjem bradavic,dojenjem...ne predstavljam si da bi to mogla prenašat na dopustu,vročini... Mi smo šli ko je naša imela 6 mesecev,sva se dojile in ni bilo lepšega dopusta. Zato pa sej sama najbolj veš,kako se počutiš. A ja jaz sem še rodila z carskim rezom.
|
|
|
|
RE: Bi si upale z 2m na dopust? 17.5.2008 0:34:21
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saskia02 Nimajo razvitega sistema za regulacijo temperature, ne znajo se branit pred infekti. To pa je res. Smo šli z našim 2,5 mesečnikom na morje, ker smo sami tudi vse prej kot "komplikatorji". Pa je bilo enostavno prevroče. Takrat je bilo na morju ca 38 stopinj, mi v prikoli, brez klime....Enostavno ni šlo, sem otroka hladila v banjici, ki smo jo vzeli s seboj, vendar je bilo tudi ponoči prevroče...Smo šli po 4 dnevih domov in se vrnili septembra. Takrat pa je bila druga pesmica. Če greste v kakšen apartma, ki je relativno hladen (klima ali pa leži v kakšnem borovem gozdičku), se nimate česa bati in samo pojdite, boste uživali. Drugače pa raje počakajte do septembra.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kam z otrokom na sankanje?Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?