hemeroidi (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> hemeroidi (12.2.2008 17:43:54)

ker opažam občasne krvavitve, mi je ginekologinja predpisala mazilo FAKTU, pri katerem pa v navodilih piše, da se uporablja v nosečnosti le v primeru resne indikacije. pri tem pa je potrebnaustrezna ocena tveganja za mater in otroka, meni se krvavitev pojavla na vsake toliko, sedaj pa nevem če naj ga uporabim ali ne. rekla je še, da zaenkrat pri meni ni vidnih hemeroidov, zakoj torej tako močno mazilo? kakšnega uporabljate ve? je še katerqa rabila FAKTU? 

Lea2007 -> RE: hemeroidi (12.2.2008 17:46:40)

Jaz sem imela tudi tele nadležne težave...Pa sem probala rešit kar po naravni poti, trenutno imam mir.
Sem si pa spirala z ledeno vodo (na bano se usedeš) in je blo v enem dnevu ful bolš, potem sem se pa namazala z aloe vero. Pa popij kak donat(menda mora bit pogret, brez mehurčku). Jaz sem si umislila še aktimel. Mal sama naravno cupram.

Anonimen -> RE: hemeroidi (12.2.2008 17:48:17)

jej hrano z vlakninami ali pa balastno dieto imej,ker moraš blato zmehčati

Naja30 -> RE: hemeroidi (12.2.2008 17:52:45)

Poskusi raje z naravnimi metodami in malo pobrskaj po iskalniku, boš kaj pametnega našla. Če pri tebi ši ni vidnih hemeroidov, ne vem zakaj ti je to dala.

Nasy -> RE: hemeroidi (12.2.2008 18:52:49)

Jaz sem imela s hemeroidi težave že pred leti seveda zaradi nepravilne prehrane, premalo gibanja..sedaj, ko sem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], se je to spet pojavilo, čeprav nimam težav s prebavo. Uporabljam mazilo Modolex, čeprav tam v navodilih piše, da ni preizkušeno na nosečnicah. G mi je tudi svetovala to mazilo. Pomaga vsaj toliko, da se mi stanje malo umiri in vsaj ne peče tako zelo. 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.2.2008 18:54:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]