Vzgojiteljice, pomoč prosim!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj



Sporočilo


vija vaja -> Vzgojiteljice, pomoč prosim!!! (12.2.2008 17:15:27)

V vrtcu (skupina 4-6 let) bomo naslednji teden pričeli s temo Moja knjiga. Med temo bomo spoznavali knjige, njihovo sestavo,i, kako jo tiskajo, kako se knjiga naredi, šli bomo na obisk v knjižnico....)

V načrtu imam tudi da bo vsak otrok naredil "svojo knjigo". Če ste že kdaj to počele me zanima, kaj je vsebovala otroška knjiga?  Vsaka ideja in predlog mi bosta koristila.

Hvala




nynna -> RE: Vzgojiteljice, pomoč prosim!!! (12.2.2008 18:07:06)

Jaz sem s tako starostjo "izdelala knjigo". Dala sem jim prvi stavek recimo Živela je deklica... potem pa so z mojimi vzpodbudami sami nadaljevali. Vsak je povedal kakšen stavek. Potem pa smo knjigo tudi ilustrirali. Zelo fina dejavnost samo bolj za 6 letnike kot za 4.




mateyka -> RE: Vzgojiteljice, pomoč prosim!!! (18.2.2008 9:17:58)

mogoče za 4 letnike bolj v smilsu: najljubše živali? to je po moje kr zanimivo za to starost [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa bolj slikovno je lahko urejena, ker niso še pismeni - torej,  bolj grafični poudarek a la slikanica, pač to kar sami berejo atm [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

no sem mal pozna z odgovorom (sam sem mogla napisat, ker mi je ideja všeč), ampak za koga drugega je pa fajn - upam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]