Test ovulacije (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Test ovulacije (12.2.2008 16:01:32)

Ker imam neredne M, sem se odločila, da si nabavim test za merjenje (sem prav napisala?) ovulacije.
Pa me zanima, če ima katera s tem testom izkušnje in če je zanesljiv.
Je na tržišču mogoče več testov? Katerega priporočate?

LunaLuna -> RE: Test ovulacije (12.2.2008 16:07:33)

Jaz sem teste za ovulacijo delala prvič prejšnji mesec. Imela sem Ovul-test, ki se ga kupila v DM-u. Ker pa si istočasno nisem merila temperature, pa tudi zanosila nisem, ti težko povem, ali so testi zanesljivi. Piše, da so 99% zanesljivi.

Anonimen -> RE: Test ovulacije (12.2.2008 16:23:37)

Pa ti je pokazal kdaj imaš ovulacijo?

little angel -> RE: Test ovulacije (12.2.2008 16:41:25)

jaz sem mela one z dm-a pa mi niso pokazali O, pa tudi zanosila se nisem tak da ne vem.... ji pa jih vec ne bom uporaljala kr je skoda dnara.... itak se cartama skoraj vsak dan tak da upam da nama bo cimprej uspelo

LunaLuna -> RE: Test ovulacije (12.2.2008 16:46:23)

Ja mi je pokazalo, kdaj naj bi jo imela.

j6 -> RE: Test ovulacije (12.2.2008 17:01:12)

Jaz sem jih kupila v lekarni in mi je vsak  mesec pokazalo, je pa najbolje jih delat vsak dan ob istem  času, npr zjutraj. Jaz sem zanosila na enega od preverenih dnevov.

Anonimen -> RE: Test ovulacije (12.2.2008 18:30:15)

j6 kateri test (znamko mislim) pa si imela?

Anonimen -> RE: Test ovulacije (12.2.2008 20:15:36)

Meni je tisti mesec, ko sem zanosila, kazalo da ni ovulacije.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Škoda denarja-vsaj moj primer.

ELENA1 -> POMOČ (13.2.2008 21:27:33)

llep pozdrav vsem
imamm eno vprašanje glede ovulacije in sicer zanima me ali je ovulacija že končana ko se pojava prozoren izcedek ali se še kaj splača trudit

_ancica_ -> RE: POMOČ (13.2.2008 23:01:04)

IZVIRNO SPOROČILO: ELENA1

llep pozdrav vsem
imamm eno vprašanje glede ovulacije in sicer zanima me ali je ovulacija že končana ko se pojava prozoren izcedek ali se še kaj splača trudit

jaz sem nekje zasledila, da po zadnjem dnevu te sluzi nastopi ovulacija, tako da vidva kar se naprej veselo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

Stran: [1]