telovadba za nosečnice v slovenski bistrici? (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Varna vadba v nosečnosti

Sporočilo

andrejaboris -> telovadba za nosečnice v slovenski bistrici? (12.2.2008 15:54:43)

hoj! zanima me če je katera iz slovenske bistrice in če hodi katera kam na telovadbo! In če kam?

snikolina -> RE: telovadba za nosečnice v slovenski bistrici? (23.5.2008 19:29:33)

IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

hoj! zanima me če je katera iz slovenske bistrice in če hodi katera kam na telovadbo! In če kam?

Joj, to pa zanima tudi mene!! Prosim pomagajte nama!!
Hvala. Pa vse lepo in veselo.

manca75 -> RE: telovadba za nosečnice v slovenski bistrici? (24.8.2008 22:02:42)

Pozdravljena. Sem iz okolice Slovenske Bistrice in sem lani redno hodila k Špeli Bergoč v Maribor. Se vidi, da je inštruktorica aerobike in mamica. Sama vadba je bila čudovita in sem prepričana, da mi je tudi pomagala. Najboljši so pa bili naši čveki, ki smo jih imele po vadbi. Lokacija je fajna ker je zelo dostopna iz obvoznice (poslopje Varnosti - Melje, Maribor). Sem rabla samo 15-20 minut. LP

dreamhorse -> RE: telovadba za nosečnice v slovenski bistrici? (3.10.2008 11:18:32)

Drugače pa je v FITNES CENTER SONCE vadba za nosečnice, če se ne motim.
Več tukaj.

http://www.center-sonce.com/index.php?id=218

Žal pa nimam izkušenj z njo in ne vem ali je v redu ali ne.

KOKICA32 -> RE: telovadba za nosečnice v slovenski bistrici? (14.10.2008 10:01:57)

Kaj pa kakšna joga za nosečnice? Ali kaj podobnega v Slovenski Bistrici ali okolici?

Stran: [1]