Kam v nabavo v Avstrijo? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

razigrana -> Kam v nabavo v Avstrijo? (12.2.2008 13:19:52)

Zanima me, kje v Avstriji kupujeto hrano in vsekar spada h gospodinjstvu (čistila, pralni prašek,...). Je kaj ceneja kot pri nas? Kaj pa izbira? Jo je več, manj. Do sedaj smo bili 1x v Atriu, ampak se mi cene niso zdele nič kaj nižje kot pri nas.

Anonimen -> RE: Kam v nabavo v Avstrijo? (12.2.2008 13:46:44)

Jaz sem bila zadnjič v Grazu v Metroju po dolgem času in ugotovila, da so izdelki, ki sem jih hotela kupiti tam dražji kot pri nas. Edino, kar je bilo ceneje je bila čokolada za peči.
Jaz osebno mislim, da je v Avstriji dražje. Mislim, da prideš bolje pri nas skozi. Malce poglej prospekte od Spara, Mercatorja in Tuša kje poteka kakšna akcija in v nabavo.

tajtaja -> RE: Kam v nabavo v Avstrijo? (12.2.2008 17:24:00)

Jaz kupujem v A v DM Pampers-z kuponom koristim 25% popust pri enem artiklu!Tudi robčke kupujem tam, pa tekoči pralni prašek tam ali pa v Bipi. Je občutno cenejši. V Bipi imam kartico, dobiš jo že pri prvem najmanjšem nakupu. In potem imaš za nekatere artikle posebno Bipa preis in je kar cenej. Npr., 3 l Ariel ali Persil ali Weise Riese odvisno kaj gdaj 8,99 €, pa mehčalci tudi občutno ceneje.
No v glavnem se kar splača.
Pri sparovi blagovni znamki pa npr. v Intesparu plačaš precej več kot v Avstr. v Eurosparu.
Se splača mal počekirat.
Glede na zadnje podražitve moram mal pregledat cene v Hoferju pri nas in v Avstriji. Upam, da niso tudi tam tako zelo dražili!

Stran: [1]