|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pegica1 - rodila Ažbeta
14.2.2008 8:34:41   
Bonnie_RR
Čestitke! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.2.2008 12:59:11   
anandrej
Še en februarski korenjak user posted image Čestitke!! user posted image user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.2.2008 13:19:00   
helloKitty
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.2.2008 13:26:57   
zalazoya
čuser posted image euser posted image suser posted image tuser posted image iuser posted image tuser posted image kuser posted image euser posted image

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.2.2008 17:42:30   
bastian111
Čestitam !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.2.2008 19:29:54   
Anonimen
Bravo mami in Ažbe :)!!!

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
16.2.2008 15:16:06   
Kofi
Hvala vsem za čestitke! Mi2 sma doma in se imava super...kaj več o porodni zgodbi pa čez par dni :) Saj veste...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.2.2008 13:54:26   
Kofi
Hello vsem skupaj!

Porodna zgodbica:

Ob 20. uri v ponedeljek me je zagrabil en ful velik popadek. Mojmu sem rekla - to je to - če me mali spet ne heca. In pol vsega konec. Ob 01. ponoči pa mi začne spodaj nekaj žlubodrati in ščemeti. Sem si takoj mislila, da mi ne bo kje voda v postelji odtekla. Vstanem, malo počakam, pa vidim, da mi ne delajo mišice za zadržati vodo. Grem hitro v kopalnico kjer se ulije :) Mojga sem ene petkrat poklicala ker je spal ko top. Pol pa sma se začela rihtat. Poklicala sva prijatelja, da je prišel spat k naši 2 leti stari Neli. In šla. V P sem bila 2-3 cm odprta. Popadka nobenega. Na mizi so se začeli popadki na 10 min. Čez 3 ure sem bila že 5-6 cm odprta in reče babica da bi mi dodala malo umetnih, ker moji so bili še kr na 7 min. Doda, in so se hitro začeli urnk popadki, da sem čez uro že rodila. Problem je bil le pri iztisu. Najprej seveda glavica, pol pa popadka več od nikoder. Kot da bi že vse porodila. In reče babica - bo treba stisnit na suho. Ja seveda,...to pa ni keks. In sem na suho mogla pritisnit...to pa boli ko user posted image . No, samo sem preživela. Šivali so me čisto malo po isti progi kot pri prvem porodu. In tako smo dobili Ažbeta. Na izi. Meni se je zdelo precej hitro. Mojemu dragemu tudi. In Ažbe je vsak dan bolj podoben sestrici Neli. Kot nek dežavu doživljam, ko ga dojim.

morem pohvaalit še mariborsko porodnišnico, ker menim da so se v 2 letih precej popravili. Sestre ful prijazne, pristavile so mi Ažbeta k prsim kake 6x in sem videla kakšna je razlika, kako pravilno mali sesa. Prsi me niso niti malo bolele. Babica Tatjana je bila čudovita. Me je masirala in non stop govorila kaj naj počnem.

Pozdravček, Pegica!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.2.2008 17:01:40   
Marusah
Pegica čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Vem kako je hudo na suho potiskat, sem imela isti problemček kot ti user posted image  Boli kot sam user posted image .
Pa v trenutku vse pozabiš, ko imaš malo štruco na prsih...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.2.2008 21:12:17   
mama54
user posted image user posted image user posted image  čestitke user posted image user posted image user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.2.2008 14:32:21   
Balonchy
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 36
2.3.2008 13:48:12   
dalin
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?