gsm in dlančnik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

ana b -> gsm in dlančnik (12.2.2008 7:27:20)

Dan!
Nujno bom potrebovala nov dlančnik, ker je na mojem starem baterija že popolnoma zanič in se mi je že 2x popolnoma izpraznil, z izgubo vseh podatkov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], tako da mu ne zaupam več. Sedaj pa se poigravam z idejo telefona (GSM) in dlančnika v enem.

Imate kakšne izkušnje?
Ali se izplača?
Dejanska uporabnost?

Hvala 

ales* -> RE: gsm in dlančnik (12.2.2008 15:43:42)

Živjo.

Sam uporabljam tega. Glede na naravo dela, ki ga opravljam, si druge naprave niti ne predstavljam. Predvsem je odvisno od tega, za kakšne stvari ga boš rabila, saj je paleta teh naprav že precej velika. Če boš veliko zapisovala, potem je vsekakor dobro, da imaš takega, ki ima vgrajeno querty tipkovnico.
Ne pozabi pa, da imajo te naprave primarno funkcijo žepnega računalnika, ne pa samega telefona, zato so funkcije telefona nekoliko okrnjene, glede na moderne mobilnike. Vsekakor ima telefon tiste funkcije, ki jih najpogosteje potrebuješ (pogovor, sms, mms,...).

Še nekaj povezav:

klik
klik
klik

lp

ana b -> RE: gsm in dlančnik (12.2.2008 20:02:21)

Hvala

Anonimen -> RE: gsm in dlančnik (13.2.2008 0:09:56)

Jaz imam Alesevega prejsnjega Qteqa, pa mi kot telefon ni vsec. Tako da ga uporabljam le za igranje pasijanse pred spanjem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ce pa primerjam tega, ki ga ima Ales25 zdej in tega prejsnjega, mi ima pa prejsnji boljso tipkovnico, je sicer vecji in tezji, ampak je manj plasticen. Pa palcka je pri zdajsnjem zoprna - je majhna, zlozljiva. Ne vem, meni je prejsnji Qteq bolj vsec.

LP

freestyler -> RE: gsm in dlančnik (14.2.2008 8:16:35)

Tukaj imas na izbiro kar precej modelov, saj je v zadnjem casu trend narascanja ravno v tem segmentu telefonov.

Jaz bi vsekakor izpostavil nekaj boljsih primerkov:

Sony Ericsson P1 - odličen hibrid med dlančnikom in telefonom, nadgradljiv in ima zaslon na dotik

Nokia E61 - sicer malce okoren telefon, vendar zelo prilagodljiv, s qwerty tipkovnico

Blackberry 8100 ali pa 8800 - sicer e-poštno naravnana modela, vendar z zelo dobrimi poslovnimi funkcijami, zelo lep design. 8100 uporabljam jaz.

Samsung BlackJack - precej drag sicer, vendar dober Windows mobile dlančnik-telefon

in potem so tu še Qteki, HPji, Asusi, ki pa so veliko bolj dlančniško naravnani.

Lp.

iva01 -> RE: gsm in dlančnik (14.2.2008 10:23:09)

Kulk pa je kaj cena tega, predvsem za Blackberrija me zanima

LP

blustar -> RE: gsm in dlančnik (14.2.2008 20:37:01)

Pri Mobitelu v akciji 300 oz. 350 eur.

link

freestyler -> RE: gsm in dlančnik (21.2.2008 19:09:13)

IZVIRNO SPOROČILO: iva01

Kulk pa je kaj cena tega, predvsem za Blackberrija me zanima

LP

170 Eur pri Simobilu. Fajn stvarca, moram ga res pohvalit.

Stran: [1]