Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rdeče in pikaste vratne gubice 11.2.2008 18:23:52
|
|
|
|
anajmad
|
Jst mislim,da je prej od polivanja,kot pa od kakšne alergije. Naše so obe ful polivale in pri taprvi sem bila vsa panična,pri tadrugi sem pa sem si mislila,da je od tega,pa sem jo bolj umivala in sušila in večkrat preoblačila. Pa seveda-slinčki,slinčki,slinčki.....
|
|
RE: rdeče in pikaste vratne gubice 11.2.2008 19:34:02
|
|
|
|
travica
|
čim večkrat jo daj kravice past in vratek z vodo umij in do suhega pobriši. pri nas se je popravilo v 1 tednu, je ba tudi bepanten pomagal
|
|
|
|
RE: rdeče in pikaste vratne gubice 12.2.2008 13:03:16
|
|
|
|
madela
|
Pri nas je bilo enako,vendar se je izkazalo,da gre za alergijo na hrano. Ampak,da te ne bom strašila,naš je imal vse rdečo in vneto skoraj do krvi na vse pregibih ne samo pod vratom. Torej za uhicami,pod pazduho... Če je drugod koža čista je verjetno kriva vlaga.Puder bi bil verjetno super.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?