Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 13.2.2008 10:57:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Za eno sem 100% prepričana, da se celo sama s sabo pogovarja in si ploska Evo, v primeru, da noben ne odgovori na temo, tako kot si želiš, ustvariš še en nick in si sam ploskaš Dokazano in preverjeno!! Iz strani admina z razkritostjo anonimnosti naprimer na temi alkohol... Ena in ista oseba odgovarjala pod dvema uporabniškima imenoma in pa še pod anonimna... Mislim...res bolano!!In si sama ploska in se strinja sama s sabo... kaj bi človek na to rekel? Do Polja pelje 11 ka ane??
|
|
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 13.2.2008 11:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
20-ka ima končno postajo pred vhodom.
|
|
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 13.2.2008 11:06:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dokazano in preverjeno!! Iz strani admina z razkritostjo anonimnosti naprimer na temi alkohol... Ena in ista oseba odgovarjala pod dvema uporabniškima imenoma in pa še pod anonimna... O šiiiiit. Jaz imam en nick.
|
|
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 13.2.2008 12:48:36
|
|
|
|
srki
|
Imam enega in edinega-Srki. Dva nicka-OK, tri in več pa ne vem no, smešno.
|
|
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 13.2.2008 18:46:13
|
|
|
|
natalia
|
enga. ne rabim več.
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 13.2.2008 21:42:24
|
|
|
|
sončnica24
|
Bi bil zanimiv odgovor enega moderatorjev ali administratorja, kdo je podrl rekord, oni verjetno to vedo. Jaz imam enega čisto dovolj še ta je včasih preveč ker če bi imela dva potem bi bila verjetno kar 2x bolj zasvojena z RR
|
|
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 14.2.2008 19:58:24
|
|
|
|
CatJa
|
Bi bil zanimiv odgovor enega moderatorjev ali administratorja, kdo je podrl rekord, oni verjetno to vedo. Ga očitno ne bomo dočakali.
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 14.2.2008 20:07:52
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Bi bil zanimiv odgovor enega moderatorjev ali administratorja, kdo je podrl rekord, oni verjetno to vedo. Jaz imam enega čisto dovolj še ta je včasih preveč ker če bi imela dva potem bi bila verjetno kar 2x bolj zasvojena z RR Moderatorji tega ne vidimo... Tema sama je pa tudi bila že večkrat 'obdelana' in podane razlage zakaj se tega ne počne (mislim na en nik en IP).
|
|
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 14.2.2008 20:29:40
|
|
|
|
sončnica24
|
Ok hvala pikec potem bi se tak rekorder moral javit sam ne, to pa se verjetno ne bo
|
|
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 15.2.2008 15:39:06
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ga očitno ne bomo dočakali. Mogoče pa ne razumejo vprašanja? Ne, saj se samo hecam.
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 15.2.2008 16:09:56
|
|
|
|
CatJa
|
Nikoli se ne ve.
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 15.2.2008 16:25:53
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Bi bil zanimiv odgovor enega moderatorjev ali administratorja, kdo je podrl rekord, oni verjetno to vedo. Jaz imam enega čisto dovolj še ta je včasih preveč ker če bi imela dva potem bi bila verjetno kar 2x bolj zasvojena z RR Moderatorji tega ne vidimo... Tema sama je pa tudi bila že večkrat 'obdelana' in podane razlage zakaj se tega ne počne (mislim na en nik en IP). Moderatorji ne, vidi pa administrator.
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 15.2.2008 16:26:20
|
|
|
|
Jerneja_
|
Po informacijah, ki sem jih dobila, ne preverjamo "rekorderjev", ker bi potem to lahko počeli par dni v mesecu, da bi vse IP je preverili... Glede števila nikov na en IP pa je omejevanje nesmiselno predvsem tam, kjer je več različnih uporabnikov na enem IP ju npr. v družini. To bi v primeru omejevanja nikov po IP ju pomenilo, da sta npr. mož in žena lahko samo pod enim nikom, takšnih primerov pa je na RR-ju precej (druge družinske relacije).
|
|
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 15.2.2008 16:27:40
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Po informacijah, ki sem jih dobila, ne preverjamo "rekorderjev", ker bi potem to lahko počeli par dni v mesecu, da bi vse IP je preverili... Glede števila nikov na en IP pa je omejevanje nesmiselno predvsem tam, kjer je več različnih uporabnikov na enem IP ju npr. v družini. To bi v primeru omejevanja nikov po IP ju pomenilo, da sta npr. mož in žena lahko samo pod enim nikom, takšnih primerov pa je na RR-ju precej (druge družinske relacije). Čeprav ne razumem odgovora.
|
|
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 15.2.2008 16:31:57
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Po informacijah, ki sem jih dobila, ne preverjamo "rekorderjev", ker bi potem to lahko počeli par dni v mesecu, da bi vse IP je preverili... Glede števila nikov na en IP pa je omejevanje nesmiselno predvsem tam, kjer je več različnih uporabnikov na enem IP ju npr. v družini. To bi v primeru omejevanja nikov po IP ju pomenilo, da sta npr. mož in žena lahko samo pod enim nikom, takšnih primerov pa je na RR-ju precej (druge družinske relacije). Hvala za odgovor, res . Če potegnemo črto pod vse, vidimo, da se bomo še naprej vrteli v začaranem krogu.
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 15.2.2008 16:33:58
|
|
|
|
Jerneja_
|
Najbrž bi se našel kakšen tak, ki se rad meni sam s seboj tudi, če bi bili ukrepi še ne vem kako restriktivni.
|
|
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 15.2.2008 18:49:22
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Najbrž bi se našel kakšen tak, ki se rad meni sam s seboj tudi, če bi bili ukrepi še ne vem kako restriktivni. Če obrnem mal hec... Pravijo, da če si sam, si v najboljši družbi. Če potegnem vzporednico: če se pogovarjaš sam s sabo imaš vsaj enakovrednega sogovornika... (al v + al v - je pa stvar trnutka) Pa brez zamere.
|
|
|
|
RE: Ena IP številka, koliko različnih nikov ? 16.2.2008 22:18:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam pa štiri... . Enega bivsega. Tega. Enega prastarega, ki ga nikoli nisem uporabljala (razen za nekaj zs-jev :). Enega novega, ki mi pa mi ni bil vsec in bi ga bilo dobro zbrisat, zaradi statistike.. . Prijavljam se pa na stirih razlicnih racunalnikih. Zdaj pa racunajte vse mozne kombinacije... .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?