|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nizke brce oz. brce samo na eni strani
11.2.2008 14:23:35   
portugalka
a ima katera izkušnje s tem (24t), da mali brca samo izključno na eni, desni strani (in vse se tam pretežno dogaja, kot bi samo tam bil)
ali pa so brce zelo nizko, tako da jih čutim skoraj v nožnici kot nek odmev, valovanje....

G mi nič rekla še, da bi nizko nosila
pa še to: kdaj prvič pregledajo maternični vrat.... meni ga še ni...
do sedaj smo samo merili velikost trebuha in gledali z UZ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nizke brce oz. brce samo na eni strani
11.2.2008 14:32:20   
Skye
Sem noseča z dvojčki...in tud brce od ene čutim zlo nizko, kot neko valovanje in pretežno bolj na levi strani, medtem ko brce od druge čutim okoli popka.
Mislim, da to ne pomeni da nizko nosiš, ampak samo kako tvoj user posted image  leži.

Meni je nazadnje merili dolžnino maternični vrat v 12 tednu..in ker imam jutri pregled, upam da mi ga ponovno izmeri...če pa se ne bo sam spomnil, pa ga bom jazuser posted image
Drugače pa mi ga vaginalno pregleda na vsakem pregledu.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2008 14:37:51   
XZY75
Moj(a) tudi vedno brca oziroma boksa (ker je obrnjen(a) z glavo navzdol) spodaj levo. Drugje ne čutim nič, ampak to verjetno ker leži posteljica spredaj.

Meni je na UZ rekla, da leži spodaj in sem danes na pregledu vprašala kdaj mi bodo zmerili MV, pa je rekla, da se tega načeloma ne dela, če ni nekih težav. Jaz sem jo vseeno prosila, da bi mi ga izmerili in mi je na napotnico za morfologijo dopisala še meritev MV.

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2008 14:46:35   
Taula
Pri UZju MV ni potrebno meriti. Če je kaj narobe vidi z UZ. Tako pravi tudi Pušenjak. Drugače pa jaz našo user posted image  tudi čutim nizko in ponavadi brca le na levi strani.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu XZY75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2008 17:13:46   
jazabel
Ne se sekirat. Jaz ga že od začetka ponavadi čutim le na desni. Sicer ga sedaj - ko je res že velik (32 t) čutim tudi drugje, je pa še vedno najbolj aktiven na desni strani.
Maternični vrat je meni pregledal v 28 t, tako da imaš še čas.
Lp

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2008 20:12:01   
izgubljena_ovcka
Jaz m na morfologiji omenila, da čutim ob pristisku (recimo velika potreba in lulanje) občasno prisitsk navzdol in mi je po morfologiji naredila še vaginalni UZ da je videla dolžino mv. Čutim pa tudi jaz tisto "valovanje" zelo nizko. Moj user posted image  ima baje tam doli glavico (no, vsaj danes si je izbral tak položaj)... Moja G je rekla da ni nič narobe dokler je mv dovolj dolg in trd. Na naslednjem pregledu kar vprašaj.

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2008 13:10:19   
portugalka
pa še to: brce oz gibi so zelo hitri, nagli in kratki... le redko je kako počasnejše premikanje...  a to pomeni, da je otrok živčen ,al kaj je to?
(mal se neumno sliši)

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2008 10:23:39   
gaja27
enako se dogaja meni. Sem v 25.tednu in do sedaj je brckal le na levi. Zadnjih nekaj dni pa mam občutek, da močno brcne v maternični vrat al nekam tam. Nič kaj prijetno predvsem zato, ker me je zloooooooooo strah. O)bčutek je tak, kot da bo ven pogledal skozi nožnico.
Semm zatežila in so mi zmerli MV: 3,1cm, rahlo zrahljan. In me spet skrbi. A je mela še katera zmehčan MV v teh tednih?

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2008 16:51:47   
kodrana
gaja ravno danes sem brala pri pušenjaku en odgovor, da če je maternični vrat zmehčan, vendar je vse zaprto in MV ni skrajšan (kar pri tebi ni), da ni nič narobe. ker MV se lahko zmehča že veliko pred porodom. vse kar lahko narediš,da se izogibaš spolnim odnosom.
tako,da el brez skrbi.

kar se tiče brcanja.. mene tudi brca čisto spodaj. ne vem, kako to. brce dostikrat vidim tam lkjer so sramne dlake. res nizko. ampak ne vem, če nosim tako zelo nizko..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu gaja27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......