metuLJchy -> RE: Je to zelo narobe? (11.2.2008 15:27:26)
|
se tudi jaz strinjam z vsem zgoraj napisanim. Redke so tiste srečnice, ki jim rata v prvem poskusu. Jaz sem pred 2,5 letoma tudi računala, aha če zdaj rata bo rojen maja, to je super....a veš, da zdaj sploh ne pomislim več, kdaj bi bil rojen, če rata - mi je čisto vseeno, ali novembra ali maja. Glede znamenj - malo preveč površinsko se mi zdi ocenjevat ljudi po zodiaku, ali po drugih. Moj nono, ki je lani novembra žal umrl je bil tudi novembrski škorpijon. Ampak ko se spomnim nanj imam zaradi lepih spominov še vedno solze v učkih. Poznam tudi krasne in grozne leve. Recimo moja najboljša projateljica je levinja, in oseba ki mi je v življenju naredila največ muk je ravno tako levinja. Jaz sem npr. rojena na isti dan kot Marlyn Monroe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa zato še nisem takšna frajlica kot je bila ona. Sem celo dvojček, ki jih vsi označujejo za gobezdave, površne, dvolične, .... pa se v ničemer od tega ne najdem. Vsak človek je svet zase in vajin otroček bo svet, ki bo zrasel po vzoru svetov ki ga bodo obdajali, na na podlagi tega kako bo luna sijala
|
|
|
|