Sušilec Bosch (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

pika_b -> Sušilec Bosch (11.2.2008 13:06:14)

Ima mogoče kdo model WTE 86302 BY ali WTE84301. Jaz sem se odločila za enega od teh, vendar nikjer pri teh vseh finkcijah ne najdem, če ima zamik vklopa.

Pa še kakšen + ali - bi prosila tiste, ki jih uporabljate.
Hvala za pomoč.

Muca Copatarica -> RE: Sušilec Bosch (11.2.2008 16:51:56)

Ja, jaz uporabljam tegale WTE 86302 BY in sem zelo zadovoljna z njim.
Ima zamik vklopa, ti pa dejansko suši le toliko časa kolikor potrebuje. In še nikoli mi ni sušil toliko, kot napiše, ampak vedno manj. Jaz ga priporočam.
Če imaš še kakšno konkretno vprašanje, me lahko kontaktiraš preko zs- ja.
Lp.

_Luna_ -> RE: Sušilec Bosch (11.2.2008 16:52:43)

Imam prvega, ki si ga omenila. Ne, nima zamika vklopa. Drugače pa sem zadovoljna. Sicer je tako, da programa za volno in krajšega programa nikoli ne uporabljam. Tako da bi komot imela kakšno cenejšo varianto, ki ima vse to kar rabim- program za bombaž, sintetiko in časovni p. Edino kar še nima cenejši, je prikazovalnik časa, ki pa ga tudi ne bi pogrešala prav zelo.

Naja30 -> RE: Sušilec Bosch (11.2.2008 17:32:53)

Isto kot Luna. Sem zadovoljna z njim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pika_b -> RE: Sušilec Bosch (11.2.2008 22:17:57)

Hvala za pomoč. Zanima me še kaj to pomeni

Število programov glede na vlažnost perila: 9? in kaj na stroju ne bi pogrešale?

Imajo kar zasoljene cene, tako da iščem nekako varianto, da bi imel tisto kar rabim in še vseeno kvaliteto.

lp

_Luna_ -> RE: Sušilec Bosch (11.2.2008 23:11:39)

To je samo to, da imaš recimo na programu za bombaž programe: suho za v omaro, suho za v omaro+, čisto suho... Česa pa ne bi pogrešala, sem že pa zgoraj napisala.

freestyler -> RE: Sušilec Bosch (12.2.2008 12:58:25)

Vzemi 86302, je boljši, pa še ceneje od prvega se ga da dobit.

pogooglaj malo po netu...

Stran: [1]