|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sivo bele roke in noge
11.2.2008 11:05:24   
Anonimen
Ko sem rodila je imel naš user posted image  ob rojstvu sivo-bele rokice (dlani) in nogice (podplati)  pa ful nagrbančene.
Zanima me, zakaj do tega pride kaj je vzrok temu? Sem pozabila v porodnišnica vprašati.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sivo bele roke in noge
11.2.2008 23:20:08   
Pia77
Ne vem, če mislim to, na kar misliš ti... Ampak takoj ob rojstvu so otročki sivo-modrikasti, ker jim med porodom pade koncentracija kisika v krvi. Ko pa se nadihajo, postanejo lepo rožnati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sivo bele roke in noge
12.2.2008 8:23:35   
tasyo
Ja, tako kot pravi Pia, takoj ob rojstvu so vsi modrikasti in zgrbančeni. Tako suho in starilkavo kožico na rokicah in nogicah pa imajo tudi tisti, ki so prenošeni oz. imajo bolj malo plodovnice. Ampak to tako hitro izgine...

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?